Bulko Nederland: ambities, de websites en haar producten!

Bulko Nederland: ambities, de websites en haar producten!

Bulko Nederland is voor veel mensen, bezoekers en klanten een nog relatief onbekende naam in de timmerindustrie. Bulko Nederland stond voorheen bekend onder de naam Timbergroup en staat in de regio Oldebroek (plaats van vestiging) nog steeds erg bekend onder de naam Steenbergen Houtstapelbouw. Waarom hebben deze naamswijzigingen eigenlijk plaats gevonden? De ambities van Bulko Nederland liggen voor op de langere termijn om niet alleen binnen de landgrenzen een betrouwbare speler op de markt te worden, maar wil het ook haar grenzen verleggen richting het buitenland. De naam van Bulko Nederland werd hiervoor beter geschikt geacht dan de vorige namen. In dit artikel vertellen wij meer over de ambities, maar ook over de websites en de producten die Bulko Nederland biedt! Gepubliceerd: vrijdag 31-03-2017, 13:50.

Ambities Bulko Nederland

De ambities van Bulko Nederland zijn grensverleggend te noemen. Waar voorheen genoegen werd genomen met de verkoop in vooral de regio Oldebroek, vindt er steeds meer uitbreiding plaats binnen Nederland en België. De ambities voor op de langere termijn liggen zelfs nog buiten deze grenzen. Ook in de werkelijke verkopen is te merken dat het bedrijf groeit. Eerder werden er veel kleine producten verkocht, zoals schuttingen, tuinpoorten, kleine dierenverblijven, tuinmeubelen en tuinaccessoires. Nu wordt er meer innovatief te werk gegaan door de verkoop te stimuleren met zelfvoorzienende woningen, glampinghuisjes, vakantiewoningen, chalets, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen.

www.bulko.nl

Bulko.nl is de overkoepelende website van de drie websites: timbersales, glampinghuisjeskopen en houtbouwmaatwerk. De website van Bulko heeft geen verkoopfunctie maar heeft een informerende werking met de intentie om bezoekers wegwijs te maken in onze producten. Op de website van Bulko kan de klant zien wat ons aanbod is in producten van de drie verschillende websites. Voor op de korte termijn moet deze nieuwe naam en website vooral naamsbekendheid creëren in de regio en in Nederland.

www.timbersales.nl

Timbersales.nl is bestemd voor geïnteresseerden in onze chalets, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen. Dit kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten zijn. De woningen zijn verkrijgbaar vanaf 12.5 vierkante meter tot 140 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van €20.000 tot €170.000. Dit is afhankelijk van het type woning. Van welk materiaal is de woning gemaakt? Is er veel gebruik gemaakt van glas in de woning? Is de woning voorzien van één of twee verdiepingen? Heeft het een plat dak of een andere vorm (zoals zadeldak, puntdak enz.)? Als wij uw wensen weten kunnen wij u een indicatieprijs geven. Deze zijn ter indicatie, dus de werkelijkheid wijkt nog wel eens af kwa prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor één van onze woningen!

www.glampinghuisjeskopen.nl

Glampinghuisjeskopen.nl is in eerste instante bestemd voor recreatiepark-eigenaren en camping-eigenaren, die geinteresseerd zijn in onze glampinghuisjes, vakantiewoningen, pods of trekkershutten. De website is ook bedoeld voor particulieren die beschikken over een groot stuk grond of graag een verplaatsbaar model willen. Wanneer u wilt genieten in onze kleinste verblijven, bent u bij onze pods aan het juiste adres. Prijsindicatie: €3.000 – €8.000. Met onze trekkershutten heeft u wat meer ruimte en kunt u heerlijk met een klein gezin genieten. Prijsindicatie €10.000 – €20.000. De glampinghuisjes zijn de vervanger van de ”normale” campingtenten en bungalows. Prijsindicatie: €15.000 – €50.000. De grootste woningen zijn te vinden in de categorie vakantiewoningen. Deze zijn zeer ruim opgezet en zijn geschikt voor grote gezinnen/families van 6 – 8 personen. Prijsindicatie: €25.000 – €185.000. Een offerte is makkelijk aangevraagd.

www.houtbouwmaatwerk.nl

Houtbouwmaatwerk.nl is bestemd voor alle particuliere klanten in geheel Nederland en delen van België. Op de website vragen klanten veel buitenverblijven aan waar zomers heerlijk in kan genoten worden. Voorbeelden van deze buitenverblijven zijn onze houten overkappingen, kapschuren, tuinhuisjes en blokhutten. De tuinhuisjes, bergingen en blokhutten kunnen tevens als berging of opslag dienen voor uw tuinaccessoires of andere spullen. Ook hebben wij houten carports en garages, die bescherming bieden tegen uw auto, camper of ander voertuig. Als laatste kunnen onze tuinkantoren of ateliers dienen als werk- of hobbyruimte. Houtbouwmaatwerk.nl heeft alles wat u zoekt voor uw tuin of rondom uw huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor één van onze buitenverblijven voor in uw tuin.

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *