Blokhutten

Bekijk onze houten blokhutten

Kant-en-klare houten blokhutten en blokhutten op maat.

Houten blokhutten kopen

De houten blokhutten van Bulko zijn zeer stevig door de opstapeling van houten massieve balken. Het massieve hout heeft als voordeel dat dit zorgt voor een zeer goede isolatie. De blokhutten zijn verkrijgbaar in grote en kleine varianten, afhankelijk van de grootte van uw tuin. Wij maken de houten blokhutten volledig op maat voor u.

Een houten blokhut is vaak voorzien van een houten plateau voor de blokhut. Daarnaast zit er regelmatig een extra berging of overkapping aan een blokhut. Dit biedt de mogelijkheid om een terrasoverkapping te maken met daarin heerlijke loungesets. Heeft u andere specifieke wensen? Geen enkel probleem, wij maken een blokhut speciaal voor u op maat. Onze adviseurs komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u uw wensen doorgeven voor het maken van een vrijblijvende offerte.


Een aantal van onze houten blokhutten in beeld.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.

Prefab- of locatiebouw?

Bij Bulko kunt u kiezen uit prefab- of locatiebouw. Prefabbouw betekent dat het materiaal grotendeels, vooraf in kant-en-klare elementen wordt voorbereid. Zo hoeft er op locatie minder werk te worden verricht, omdat het materiaal al is voorbereid. Bij locatiebouw worden de materialen door onze monteurs in elkaar gezet en gemonteerd op locatie. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen product in elkaar te zetten. Locatiebouw kost dus meer tijd, maar in complexe gevallen bestaat er geen andere oplossing.

Houten prefab blokhut

Een houten prefab blokhut is niets anders dan een blokhut die grotendeels, vooraf, in kant-en-klare elementen wordt voorbereid. Alle voorbereidingen worden gedaan in onze eigen werkplaats, door onze eigen medewerkers die veel kennis en vakmanschap in hun bezit hebben. Het grote voordeel is dat er op de bouwlocatie minder werk gedaan hoeft te worden. Onder andere de wanden en panelen zijn al grotendeels voorbereid en plaats-klaar.

Maatwerk en prijs

Een maatwerk houten prefab blokhut is gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant. Bij maatwerk producten is een standaard opbouwbeschrijving van A tot Z moeilijk te leveren. Wij adviseren u dan ook om uw maatwerk houten prefab blokhut door de monteurs van Bulko te laten plaatsen. Zo voorkomt u onnodige problemen en kunt u de houten blokhut zo snel mogelijk in gebruik nemen. Ook de prijs van een prefab blokhut is voor maatwerk constructies moeilijk te bepalen. Dit is afhankelijk van de materialen die u wenst te gebruiken. U kunt vrijblijvend een prijsopgave opvragen voor uw houten prefab blokhut.

Materialen houten blokhutten

De houten blokhutten van Bulko beschikken over meerdere materialen. U heeft de mogelijkheid om de houten blokhutten geheel naar wens in te richten. U heeft de keuze uit verschillende houtdiktes, afmetingen, (dubbele) deuren en of u gelieve enkel of dubbel glas wil voor de ramen.

Houtmateriaal en daken

De standaard voor onze blokhutten is dat ze geleverd worden met geïmpregneerd vuren hout. Heeft u liever een ander soort houtmateriaal? Geen enkel probleem, Bulko maakt uw houten blokhut in verschillende materialen zoals Douglas, Lariks, Eiken, ThermoWood en Betowood. Ook voor het dak zijn er meerdere opties. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid uit een platdak, zadeldak, lessenaar of een piramide kap.

Onderhoud

De standaard voor de houten blokhutten is de houtsoort vuren. Vuren is een gevoelig soort hout welke een bescherming nodig heeft. Voor het beitsen van deze blokhutten gebruikt Bulko Nordic Beits AQ. Dit type is zowel geschikt voor zacht- als hardhout. Behandel het vuren hout met minimaal twee lagen Nordic Beits AQ om te voorkomen dat het hout krom trekt.

Houten blokhut kopen?

Heeft u de behoefte om een houten blokhut te laten bouwen in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen een maatwerk houten blokhut bij u in de tuin plaatsen.

Opbouw houten blokhutten

Houten blokhutten kenmerken zich door de opstapeling van houten balken. Deze balken zijn vaak gemaakt van massief hout, wat zorgt voor een zeer goede isolatie. Daarnaast is deze constructie inclusief dak ook uiterst stevig. Door het gebruik van het massieve hout, ogen de houten blokhutten zeer natuurlijk. De houten blokhutten zijn zowel geschikt voor in grote tuinen als in kleine tuinen.

Bent u op zoek naar een houten blokhut bij u in de tuin? Dan bent u bij Bulko aan het juiste adres voor een grote of kleine variant. Wij zorgen ervoor dat uw wensen worden vervuld door het aanleveren van een maatwerk blokhut. Bent u geïnteresseerd in onze houten blokhutten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Inspiratie nodig voor een tuinkantoor, overkapping, garage of ander bouwwerk op maat?