Bulko Nederland bouwt online platform Bulko.nl

Bulko Nederland bouwt online platform Bulko.nl

Sinds de lancering van de website op 1 september, is er achter de schermen hard gewerkt om van Bulko.nl een online platform te maken. Op het platform krijgen zowel bedrijven als particulieren een indruk van het aanbod dat Bulko Nederland te bieden heeft.

Bulko.nl als online platform

Bulko.nl is de overkoepelende organisatie van de websites: glampinghuisjes, timbersales en houtbouwmaatwerk. De website glampinghuisjes is bedoeld voor recreatiepark-eigenaren. De website timbersales is bedoeld voor campingeigenaren, recreatiepark-eigenaren, business-to-business houders en particuliere klanten die op zoek zijn naar het vervangen van bestaande- of het aanschaffen van een nieuwe accommodatie. De website houtbouwmaatwerk is meer op particuliere klanten gericht voor het aanschaffen van bijgebouwen rondom het huis. Het online platform is bedoeld om u een overzicht en indruk te geven van al onze maatwerk producten.

Uitgebreid aanbod voor camping- en recreatiepark-eigenaren

Voor het vervangen of vernieuwen van uw accommodatie biedt Bulko.nl een zeer uitgebreid aanbod. Dit aanbod loopt van het traditionele tot zowel een zeer strak en modern design, zoals een zelfvoorzienende woning. Heeft u als campingeigenaar of recreatiepark-eigenaar interesse in onze producten? Dan biedt Bulko.nl verschillende mogelijkheden, van chalets, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen tot glampinghuisjes, vakantiewoningen, pods en trekkershutten.

Uitgebreid aanbod voor particulieren

Om u als particulier zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft Bulko.nl een zeer uitgebreid aanbod. Beschikt u als particulier over veel ruimte in uw tuin of om uw huis? Dan biedt Bulko.nl verschillende mogelijkheden, van houten overkappingen, blokhutten en houten carports tot exclusieve schuren, houten paardenstallen en kleine chalets.

Voor particulieren biedt de website timbersales ook een zeer uitgebreid aanbod zeer duurzame houten chalets, recreatie- en mantelzorgwoningen. Het voordeel van hout is dat het veel duurzaamheid biedt tijdens het productieproces. De chalets en recreatiewoningen zijn bedoeld voor particuliere klanten als tweede huis en kunnen volledig naar wens ingericht worden. Daarentegen hebben mantelzorgwoningen een andere functie, namelijk het verlenen van mantelzorg aan dierbaren om uw heen. Heeft u het liefst veel inspraak tijdens het productieproces of laat u ons volledig uw mantelzorgwoning bouwen? Wij staan open voor uw behoeftes en wensen voor uw mantelwoning.

Zelfvoorzienende woning

Bulko Nederland introduceert een nieuw soort woning, namelijk een woning die zichzelf kan voorzien. Deze houten woning voorziet volledig in zijn eigen energiebehoefte en heeft een levensduur van minimaal 50 jaar. Op dit moment is Bulko bezig met het ontwikkelen van het prototype. Binnenkort komen deze zelfvoorzienende woningen op het online platform van Bulko.nl te staan.

Advies en demolocaties

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere woningen/bijgebouwen van ons? Vul een offerte-aanvraag in, mail op info@bulko.nl of bel ons op 0525 – 74 55 00. Onze adviseurs staan dagelijks klaar om samen met de klant tot het gewenste resultaat te komen. Heeft u de behoefte om een goed beeld te krijgen van onze ontwerpen? Plan een afspraak in om een bezichtiging te krijgen op één van onze demolocaties. Regelmatig zal de website en social media bijgehouden worden voor een impressie van onze geplaatste of nieuwe woningen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *