Bulko gaat verhuizen

Bulko gaat verhuizen

Bulko gaat verhuizen! Waarom? Zoals u misschien weet zijn wij gevestigd in een woonwijk in Oldebroek. Voor zowel de buurt als voor Bulko is het onmogelijk gebleken om ons als bedrijf in de woonwijk te blijven vestigen. Het huidige bedrijfspand aan de Rustenburgsweg te Oldebroek zal gesloopt worden om er vervolgens drie nieuwe woningen te bouwen. Waar gaat Bulko heen? Gepubliceerd: Woensdag 07-08-2019, 16:06. 

Waar gaat Bulko naar toe verhuizen?

Op dit moment zit Bulko gevestigd aan de Rustenburgsweg 61 te Oldebroek. Het nieuwe pand waar Bulko naar toe gaat is gevestigd in Vaassen aan de Radeweg 2. Hier is men gevestigd tot dat de bouw van het bedrijfspand op H20 in Hattemerbroek gereed is. De verwachting is dan ook dat er op korte termijn gestart gaat worden met de bouw in Hattemerbroek. In Vaassen is het bedrijfspand gelegen op Bedrijventerrein Eekterveld. De locatie betreft een uitstekende locatie met een goede ontsluiting richting Apeldoorn, Deventer en Noord-Nederland middels de A50.

Per wanneer gaat Bulko verhuizen?

De verhuizing zou op zeer korte termijn plaatsvinden. Per 12-08-2019 wijzigt ons post- en bezoekadres naar de Radeweg 2 te Vaassen. Na de bouwvakperiode (regio Noord), vanaf 19 augustus, zijn wij definitief gevestigd in Vaassen. Wij heten u van harte welkom aan de Radeweg 2 te Vaassen!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *