Bulko is verhuisd!

nieuw pand Bulko Vaassen

Bulko verhuisd naar Vaassen

Per 12 augustus 2019 is Bulko verhuisd van het vertrouwde adres, Rustenburgsweg 61 te Oldebroek naar de Radeweg 2 te Vaassen. Het bedrijfspand in Vaassen is een tijdelijke vestiging (maximaal 2 jaar), om vervolgens te verhuizen naar bedrijvenpark H2O aan de Warmtekrachtstraat te Hattemerbroek. De verhuizing van het oude bedrijfspand in Oldebroek naar het tijdelijke bedrijfspand Vaassen heeft moeten plaatsvinden doordat het pand midden in de woonwijk van Oldebroek ligt en er geen ruimte meer is om te groeien. Per 12 augustus kun je ons dus niet meer vinden aan de Rustenburgsweg 61 in Oldebroek. De start van de bouw van het nieuwe bedrijfspand aan de Warmtekrachtstraat, start begin 2020 en dient medio 2021 te zijn afgerond.

Radeweg 2, 8171 MD Vaassen

Na enkele jaren gevestigd te zijn in het vertrouwde Oldebroek, heeft Bulko een nieuw tijdelijk bedrijfspand gevonden in Vaassen. Het pand heeft een nette uitstraling, biedt voldoende kantoorruimte voor onze binnendienst en is tevens voorzien van een voldoende ruime werkplaats. Doordat alle elementen prefab naar de locatie worden vervoerd, is een voldoende ruime werkplaats een must. Het bedrijfspand is te vinden op industrieterrein Eekterveld en heeft een gunstige ligging aan de A50 (afslag 26, Vaassen / Terwolde). Wij verwelkomen je hier graag vanaf maandag 12 augustus 2019!

Warmtekrachtstraat, Hattemerbroek

Vanaf medio 2021 wenst Bulko gevestigd te zijn aan de Warmtekrachtstraat in Hattemerbroek. Het pand is gelegen op het bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek. Dit opkomende bedrijvenpark kent een gunstige ligging (dichtbij de snelweg A28) en is sterk in opkomst bij meerdere grote concerns. Op het bedrijvenpark krijgt Bulko een mooie plek, waar al enkele bedrijven gevestigd zijn. De nummering is tot op heden nog onbekend. De bouw start naar verwachting begin 2020 en dient binnen anderhalf jaar te zijn afgerond. Wij houden jullie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen betreft het nieuwe pand. Zodra het zover is, verwelkomen je vanaf dat moment graag op bedrijvenpark H2O aan de Warmtekrachtstraat in Hattemerbroek!

error: Content is protected !!