Bulko Nederland lanceert bulkocorklodge.nl!

cork-lodge
kurk-zwart

Bulko Nederland lanceert bulkocorklodge.nl!

Bulko Nederland heeft met haar nieuwe product, Bulko Cork Lodge, een nieuwe pagina geïntroduceerd, namelijk bulkocorklodge.nl. Nadat er meerdere succesvolle Cork Lodges zijn geproduceerd, verkocht en gemonteerd heeft Bulko besloten om een aparte pagina aan te maken voor de lodge. Op de pagina zijn onder andere de voordelen, ontwerpen, reviews, foto’s en video’s, veelgestelde vragen en verdere specificaties van de Cork Lodge te vinden!  Gepubliceerd: Donderdag 10-08-2017, 10:02. 

www.bulkocorklodge.nl

Nadat vele bezoekers de Cork Lodge bezichtigt hadden op verschillende campings, werd het meteen duidelijk.. De introductie van de lodge blijkt een succes! De bezoekers waren laaiend enthousiast en ook de camping-eigenaren kregen het gevoel dat dit wel eens een succes kon gaan worden! De testfase werd op enkele kleine verbeterpunten doorstaan op Camping Heino. Deze punten werden meegenomen naar de volgende campings. Op dit moment zijn er meerdere geïnteresseerde partijen en wordt er gewerkt aan de afronding van een paar Bulko Cork Lodges. Onlangs is er op Landrijk de Reesprong een Cork Lodge afgerond en ook ”project lodge” twee en drie staan op de planning.

Wat biedt bulkocorklodge.nl de bezoekers?

Bulkocorklodge.nl is speciaal gemaakt voor camping-, glamping- of recreatiepark-eigenaren die op zoek zijn naar ”de meest veelzijdige lodge op de markt”. De belangrijkste voordelen van de innovatieve en duurzame Lodge komen sterk naar voren. Ook zijn de (mogelijke) ontwerpen te zien met daarbij foto’s van de indeling zoals op Camping Heino. Natuurlijk blijven bezoekers altijd vragen hebben over bepaalde aspecten. Daarom zijn de belangrijkste vragen met antwoorden opgenomen op de pagina. Weten wat bezoekers/gebruikers/eigenaren van de Bulko Cork Lodge vinden? Bekijk de eerste reviews van de lodge. Als laatste kan er een specificatie gedownload worden van hoe de lodge is opgebouwd, inclusief een mogelijke inrichting.

Belangrijkste voordelen van de Cork Lodge

De lodge, net als het natuurlijke product kurk, kent meerdere voordelen. De belangrijkste voordelen van de lodge zijn:

  • De isolerende, brandwerende en milieuvriendelijke eigenschappen van kurk
  • Verkrijgbaar in maar liefst 45 verschillende kleurstellingen
  • Verkrijgbaar in 3, 5 of 7-persoons lodge
  • Zelfvoorzienend; de lodge kan zelfvoorzienend gemaakt worden
  • Voldoende rendement; de lodge heeft meer dan voldoende rendement (neem contact op voor een rendementsberekening!)

Vragen over de Bulko Cork Lodge?

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen op de website van bulkocorklodge.nl? Wees niet bang, want wij zijn op meerdere manieren te bereiken. Je kunt ons aanspreken op de chat (links onderin het scherm van de website), per mail of per telefoon op 0525 74 55 00. Voor ieder wat wils! Vraag vandaag nog een offerte aan voor de Bulko Cork Lodge!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *