Chaletwoningen

Bekijk onze houten chaletwoningen

Chaletwoningen op maat, energiezuinige- en energieneutrale woningen.

Geniet in uw eigen chaletwoning

Tijdens uw verblijf buitenshuis genieten van de luxe van thuis? Dat kan met een chalet. Door ons uitgebreide assortiment en de mogelijkheid om alles op maat te maken hoeft uw chalet niet onder te doen voor de luxe van thuis. U kunt uw chalet ook aan de buitenkant uitbreiden met een mooie veranda. Binnenin zou één van onze luxe sauna’s een waardevolle toevoeging zijn. Bulko kan al uw wensen verwezenlijken. Van een mobiele houten chalet tot aan een chalet voor permanente bewoning.

Wij hebben alvast een aantal mooie houten chaletwoningen met architect ontwerpen voor u geselecteerd die zeker de moeite waard zijn. Heeft u zelf een ander idee? Maak dan een afspraak zodat we een op maat ontwerp voor u kunnen maken.

Ook voor energiezuinige-, energieneutrale– en autarkische woningen bent u bij Bulko aan het juiste adres. Bekijk hiervoor de website van Timbersales.


Een aantal van onze houten chaletwoningen in beeld.


Een aantal van onze architect ontwerpen in beeld.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.

Houten chalet voor permanente bewoning

Veel bezoekers vragen zich af of onze chalets ook bestemd zijn voor permanente bewoning. Ons antwoord daarop is: Ja! Alleen helaas zijn wij niet de enige die hierover beslist. Ten eerste moet er rekening gehouden worden met het bouwbesluit. Als tweede dient er rekening gehouden te worden met de gemeente (waar u woonachtig bent). Lees alles over permanente bewoning.

Bezichtiging op demolocatie

Wanneer u belangstelling heeft in één van onze chalets bestaat er de mogelijkheid om deze te bezichtigen. Hiervoor kunt u, via ons, een afspraak maken met één van onze contactpersonen op demolocatie. Deze contactpersoon leidt u graag rond door de chalets en kan u zo verder inlichten over het wonen in een chalet. Van elk type chalet zijn er meerdere geplaatst door heel Nederland en België. Wilt u graag één van onze chalets komen bezichtigen op locatie om een beter beeld te krijgen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen doorverwijzen naar een demochalet bij u in de buurt.

Plaatsing luxe chalets

De luxe chalets worden geplaatst door heel Nederland en België. In Nederland zijn de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog uitgezonderd. Voor de plaatsing op deze eilanden wordt een meerprijs gevraagd.

Plaatsing inbegrepen

Het bedrijf Bulko streeft ernaar om haar klanten optimaal te bedienen. Daarom nemen wij graag al uw werk uit handen en is de plaatsing van uw luxe chalet inbegrepen. Voor plaatsing op de bovengenoemde Waddeneilanden rekenen wij wel een meerprijs. Mocht u op de Waddeneilanden wonen en hebt u interesse in een luxe chalet? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Exclusief fundament

Over het algemeen is de plaatsing van het fundament niet inbegrepen bij de prijs (mits anders afgesproken). De prijs van het fundament is afhankelijk van waar u de woning wilt plaatsen. Voor het bouwen van een chalet is in principe elk grondsoort geschikt, alleen is bijvoorbeeld op zandgrond een fundament goedkoper dan op veengrond. Natuurlijk kunt u ook zelf zorgen voor het fundament van uw nieuwe chalet. De plaatsing van een chalet is over het algemeen, net als de btw, inbegrepen bij de prijs. De chalets zijn in veel verschillende maten, indelingen en materialen te verkrijgen, wat het lastig maakt om een prijsindicatie te geven.

Maatwerk chalet

Voor het bouwen van een maatwerk chalet heeft u vrije keuze uit de materialen die wij bieden. Heeft u de voorkeur voor Vuren, Douglas, ThermoWood of Red Cedar? Deze materialen, en vele anderen, hebben wij tot onze beschikking en zijn zelfs in combinatie mogelijk. Ook de omvang en indeling van de maatwerk chalets is geheel vrij te bepalen.

Luxe chalet

Een chalet is een luxe woning van hout met de beste woningseisen. U heeft de keuze uit kant-en-klare houten chalets of uit maatwerk chalets. De standaard chalets zijn uitgerust met een keuken, slaapkamers, badkamer met douche en toilet. Alle chalets worden opgeleverd inclusief installatiewerk, centrale verwarming, vloerisolatie en behang klare binnenwanden. De plaatsing van een houten chalet is over het algemeen, net als de btw, inbegrepen bij de prijs.

Onze adviseurs helpen u graag

Houten chalet kopen? Voor een maatwerk chalet kunnen wij al uw wensen waarmaken na een gesprek met één van onze adviseurs. Onze adviseurs bieden u een eerlijk en deskundig advies door jarenlange ervaring in het vakgebied.

Inspiratie nodig voor een vakantiewoning, tuinkantoor, atelier of ander bouwwerk op maat?