Lodges

Bekijk onze houten lodges en safaritenten
Kant-en-klare lodges en eigen samen te stellen lodges
Meerdere Cork Lodges kopen

De Bulko Cork Lodges zijn erg gewild onder camping-, glamping- en recreatie(park)-eigenaren door het vele glaswerk dat is gebruikt voor de Lodge. Door de grote schuifpuien aan de voorzijde komt er veel lichtinval naar binnen, wat de Lodge een plezierige uitstraling geeft.

Het grootste voordeel van de Bulko Cork Lodge is het gebruik van het kurkmateriaal. Het gebruik van het ”natuurlijke” kurk heeft namelijk vele voordelen. Kurk is duurzaam, milieuvriendelijk, kent een goede isolering en behoeft weinig onderhoud. Door de goede isolering is de Cork Lodge het hele seizoen door verhuurbaar. Ideaal voor u als eigenaar, omdat de Lodge genoeg rendement geeft en u er weinig omkijken naar heeft.

Bulko Cork Lodge bezichtigen

Reeds zijn er enkele Cork Lodges van Bulko geplaatst op twee campings. Nadat het eerste model uitvoerig is getest door de gasten op de camping in Heino, zijn er enkele aanpassingen gedaan. De ervaringen die zijn opgedaan door de gasten op de camping in Heino, zijn meegenomen naar de tweede lancering op Landrijk de Reesprong in Buurse / Haaksbergen. De Bulko Cork Lodge is begin augustus verhuurbaar op dit prachtige landrijk.

Bent u als camping-, glamping- of recreatie(park)-eigenaar geïnteresseerd in één of meerdere Cork Lodges, vraag naar meer informatie over deze lodges of vul het contactfomulier in. Ook kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs, die u graag meer vertellen over onze unieke Bulko Cork Lodges.

Ook bouwen wij verplaatsbare trekkershutten voor op campings, glampings en recreatieparken. Lees alles over onze luxe trekkershutten op wielen.

Tip: Lees ook eens het luxe kamperen op een Glamping!