Bekijk alle demo locaties van Bulko Nederland op locatie

demo-locaties

Bekijk alle demo locaties van Bulko Nederland op locatie

Op de website van Bulko.nl is een nieuwe kop te zien, namelijk de categorie ‘demo locaties’. Vanaf heden kunnen alle opgeleverde projecten gevonden worden op de website van Bulko. Ook een aantal projecten uit het verleden zijn te vinden op de pagina. Bezoekers kunnen filteren uit de categorieën: ”bij particulier”, ”campings”, ”glampings”, ”Houtbouwmaatwerk”, ”recreatieparken” en ”Timbersales”. Gepubliceerd: Dinsdag 18-07-2017, 10:25.

Demo locaties bekijken?

Bulko heeft de afgelopen periode gemerkt dat veel bezoekers nieuwsgierig zijn naar de afgeronde projecten en dan vooral op het gebied van de woningen. Mede doordat Bulko geen eigen showroom of showterrein heeft is het in kaart brengen van de projecten een belangrijk onderdeel geworden van het proces. Hoe verloopt het proces om een project op locatie te bekijken? Allereerst moet u als bezoeker geïnteresseerd zijn in een product van Bulko. De normale gang van zaken is dat bezoekers eerst in contact komen met ons per telefoon of per mail. Vervolgens kan ervoor gekozen worden om een afspraak te maken met één van onze adviseurs (betreft vaak grotere projecten, zoals woningen). Tevens is er de mogelijkheid om een project op locatie te bekijken. Dit verloopt als volgt: u zoekt contact met ons en geeft aan dat u een project wil bekijken. Dan neemt Bulko contact op met de klant op locatie waar het project geplaatst is. In afstemming met elkaar (potentiële klant, klant en Bulko), wordt er een bezoek ingepland op locatie. Het is dus niet de bedoeling dat bezoekers zelf op locatie gaan kijken! Bekijk alle demo locaties.

Meerdere categorieën

Bij de demo locaties zijn meerdere filteropties. Bezoekers hebben de keuze uit de volgende categorieën: bij particulier (geplaatst), campings, Glamping, Houtbouwmaatwerk, recreatieparken en Timbersales. ”Bij particulier” houdt alle producten in die geplaatst zijn bij particuliere klanten. Bij de categorieën ”campings”, ”glamping” en ”recreatieparken” worden alle projecten weergeven die afgerond zijn bij business partners op locatie. De categorie ”houtbouwmaatwerk” weergeeft alle geplaatste (kap)schuren, carports, garages, tuinkantoren, tuinhuisjes, overkappingen enz. bij zowel particuliere klanten als bedrijven. Bij de laatste categorie ”Timbersales” zijn meerdere geplaatste recreatiewoningen, chaletwoningen en mantelzorgwoningen te bekijken en te bezichtigen.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben voor Bulko, kunt u contact opnemen per chat, per mail of per telefoon op 0525 – 74 55 00. Onze medewerkers helpen u graag. Ook voor een afspraak met één van onze adviseurs kunt u contact opnemen met ons.

Wilt u niks missen van de ontwikkelingen en afgeronde projecten van Bulko? Volg onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *