Houten carports

Bekijk onze houten carports

Kant-en-klare houten carports en carports op maat.

Houten carport kopen

Met een houten carport beschikt u over veel ruimte om uw eigendommen te bergen. Ook kunt u de carport gebruiken als overkapping om onder te zitten. Een ideale plek om bij regenachtig zomerweer een barbecue aan te steken. Carports kunnen verder in combinatie worden gebouwd met een tuinhuisberging of een garage. Een carport en garage in één is een interessante optie voor personen met meerdere auto’s.

Kom voor een vrijblijvende offerte of indicatieprijs naar onze locatie in Oldebroek of neem contact met ons op. Onze adviseurs zullen u meer vertellen over de mogelijkheden van de houten carports. Wanneer u akkoord gaat op de prijs staan onze monteurs voor u klaar om de houten carport bij u thuis te plaatsen.


Een aantal van onze houten carports in beeld.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.

Kosten houten carport

Wat u betaalt voor een houten paardenstal is afhankelijk of u kiest voor een carport die vastzit aan uw huis of dat u hem losstaand laat plaatsen. Natuurlijk spelen de eisen die u aan uw carport stelt ook een rol in de totaalprijs. Voor welke grootte, houtsoort, dakvorm en dakbedekking kiest u? Het verschilt per type carport of de montagekosten inbegrepen zijn. De meeste houten carports zijn gebouwd van vuren en douglas(vision). De prijzen geven een indicatie, maar kunnen in werkelijkheid nog wel eens afwijken.

Aanbouw carport

Voor een aanbouw houten carport variëren de prijzen tussen de €2,000.00 en €4,000.00 afhankelijk van het materiaalgebruik. Deze carports beschikken vaak over een platdak en kunnen ook als bouwpakket geleverd worden zodat u hem zelf kunt monteren.

Losstaande carport

Voor een losstaande houten carport betaalt u in principe meer dan bij een aanbouw carport. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van uw wensen. De prijzen van een houten carport variëren tussen de €5,000.00 en €12,000.00. Bij de laatste prijsindicatie zijn verschillende extra’s opgenomen.

Prefab- of locatiebouw?

Bij Bulko kunt u kiezen uit prefab- of locatiebouw. Prefabbouw betekent dat het materiaal grotendeels, vooraf in kant-en-klare elementen wordt voorbereid. Zo hoeft er op locatie minder werk te worden verricht, omdat het materiaal al is voorbereid. Bij locatiebouw worden de materialen door onze monteurs in elkaar gezet en gemonteerd op locatie. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen product in elkaar te zetten. Locatiebouw kost dus meer tijd, maar in complexe gevallen bestaat er geen andere oplossing.

Houten prefab carport

Een houten prefab carport is niets anders dan een carport die grotendeels, vooraf, in kant-en-klare elementen wordt voorbereid. Alle voorbereidingen worden gedaan in onze eigen werkplaats, door onze eigen medewerkers die veel kennis en vakmanschap in hun bezit hebben. Het grote voordeel is dat er op de bouwlocatie minder werk gedaan hoeft te worden. Onder andere de wanden en panelen zijn al grotendeels voorbereid en plaats-klaar.

Maatwerk en prijs

Een maatwerk houten prefab carport is gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant. Bij maatwerk producten is een standaard opbouwbeschrijving van A tot Z moeilijk te leveren. Wij adviseren u dan ook om uw maatwerk houten prefab carport door de monteurs van Bulko te laten plaatsen. Zo voorkomt u onnodige problemen en kunt u de houten carport zo snel mogelijk in gebruik nemen. Ook de prijs van een prefab carport is voor maatwerk constructies moeilijk te bepalen. Dit is afhankelijk van de materialen die u wenst te gebruiken. U kunt vrijblijvend een prijsopgave opvragen voor uw houten prefab carport.

Kiest u voor een houten carport of toch voor een garage?

Veel mensen twijfelen of ze over moeten gaan tot de aanschaf van een houten garage of carport ter bescherming van de auto. Welk soort wordt er op dit moment het meest aangeschaft? En wat zijn de belangrijkste verschillen tussen beide? Hieronder worden beide vergeleken.

Houten garage

Een houten garage is een afgesloten gedeelte waarin u uw auto kunt zetten. Over het algemeen worden houten garages geplaatst aan uw huis of zitten ze vast aan een grote schuur. Aan deze schuren zijn vaak ook carports aangebouwd. De belangrijkste voordelen van een houten garage zijn: de warmte blijft binnenin, diefbestendig, lange levensduur en beperking van de winteroverlast. De belangrijkste nadelen van een houten garage zijn: de hoge kosten, vaak is een garage krap, vocht kan moeilijk weg en slechte isolatie wat kan leiden tot warmteverlies. In de loop der jaren is gebleken dat steeds minder klanten kiezen voor een houten garage. Hieronder, bij houten carports, staan de redenen waarom dit het geval is.

Houten carport

Een houten carport is een open ruimte (alleen dak) die bescherming biedt voor één of verschillende voertuigen. Een carport wordt vaak los of tegen een bestaande woning aan gebouwd. De belangrijkste voordelen van een houten carport zijn: De lage aanschafprijs, meer ruimte, beperking van winteroverlast en het vocht kan makkelijk weg. De belangrijkste nadelen van een houten carport zijn: geen afgesloten ruimte, carport kan niet verwarmd worden en een houten carport heeft een kortere levensduur dan een garage. De laatste jaren kiezen veel klanten voor de aanschaf van een houten carport, omdat deze voldoende bescherming biedt tegen weersinvloeden. Daarnaast bestaat er minder kans op beschadiging doordat er meer ruimte om de auto heen is. Ook is het kostenplaatje van een houten carport veel interessanter dan de bouw van een houten garage.

Inspiratie nodig voor een garage, paardenstal, schuur of ander bouwwerk op maat?