Houten schuren

Bekijk onze houten schuren

Kant-en-klare houten schuren en schuren op maat.

Houten schuur kopen

De houten schuren van Bulko kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. U hoeft uw wensen maar aan te geven en wij realiseren het gemonteerd en al. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een houten schuur inclusief overkapping of veranda. Verder kunt u nog een berginggarage of carport in of aan uw houten schuur laten bouwen. Een complete schuur laat u bouwen bij Bulko.

Heeft u interesse in één van onze houten schuren? Of heeft u vragen over de schuren van Bulko? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat onze adviseurs u optimaal kunnen bedienen. Wanneer u vervolgens een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd, kunnen wij de zaken regelen omtrent eventuele vergunningen en bouwtekeningen. U mag natuurlijk ook langskomen bij onze vestiging in Oldebroek.

Lees alles over houten schuurwoningen en vraag een offerte aan bij Bulko!


Een aantal van onze houten schuren in beeld.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.

Tips voor een exclusieve schuur

Bent u benieuwd wat u allemaal moet weten over een exclusieve houten schuur, lees dan onderstaande tips goed door. Voor een houten schuur moet u het volgende weten:

  • Controleer altijd de bouwtekening van uw exclusieve schuur goed. Dit is de basis voor de productie van uw schuur
  • Wanneer u een bouwtekening heeft opgevraagd, controleert u of de beschikbare ruimte overeenkomt met de afmetingen op de bouwtekening. Is dit niet het geval kunnen de afmetingen wel aangepast worden, maar zorg ervoor dat de verhoudingen intact blijven
  • Gebruik bij voorkeur materialen van hoge kwaliteit in plaats van materialen van lage kwaliteit. Dit verlengt de levensduur van de exclusieve houten schuur

 

Houten prefab schuur

Een houten prefab schuur is niets anders dan een schuur die grotendeels, vooraf, in kant-en-klare elementen wordt voorbereid. Alle voorbereidingen worden gedaan in onze eigen werkplaats, door onze eigen medewerkers die veel kennis en vakmanschap in hun bezit hebben. Het grote voordeel is dat er op de bouwlocatie minder werk gedaan hoeft te worden. Onder andere de wanden en panelen zijn al grotendeels voorbereid en plaats-klaar.

Maatwerk en prijs

Een maatwerk houten prefab schuur is gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant. Bij maatwerk producten is een standaard opbouwbeschrijving van A tot Z moeilijk te leveren. Wij adviseren u dan ook om uw maatwerk houten prefab schuur door de monteurs van Bulko te laten plaatsen. Zo voorkomt u onnodige problemen en kunt u de houten schuur zo snel mogelijk in gebruik nemen. Ook de prijs van een prefab schuur is voor maatwerk constructies moeilijk te bepalen. Dit is afhankelijk van de materialen die u wenst te gebruiken. U kunt vrijblijvend een prijsopgave opvragen voor uw houten prefab schuur.

Houten schuur of berging bouwen

Wanneer u ervoor kiest om een houten schuur of berging te bouwen, moet u rekening houden met verschillende onderdelen. U moet onder andere rekening houden met de fundering, de samenstelling van de wanden, welk soort ramen en wanden u wilt, het soort dakbedekking en het afvoermateriaal dat u wilt gebruiken.

De fundering

De fundering is erg belangrijk als u een houten schuur of berging gaat bouwen. Indien de ondergrond onverhard is, kunt u kiezen uit een hardhouten ringbalk voorzien van piketpalen, een kunststof fundering of een opgemetselde borstwering. Indien u een waterpas verharde ondergrond heeft is het verstandig de wanden van uw houten schuur of berging te plaatsen op een hardhouten fundering. Let op: de ondergrond waar de schuur of berging komt, dient ECHT waterpas te liggen!

De wanden

De wanden van uw schuur of berging kunnen op verschillende wijzen worden samengesteld. Allereerst dient u te kiezen voor een houtsoort. Te denken valt aan geïmpregneerd vuren, onbehandeld of geïmpregneerd lariks/douglas. Ook eiken behoort bij Bulko tot de mogelijkheden. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit het rabat- of gepotdekseld aanbrengen van het wandmateriaal.

Ramen en deuren

Ramen en deuren van uw houten schuur kunnen bij ons eveneens worden uitgevoerd in verschillende houtsoorten. Wij adviseren hardhouten ramen en deuren omdat de werking beduidend minder is, waardoor de kans op knellen van ramen en deuren miniem word.

Dakbedekking

Voor de dakbedekking van uw houten schuur of berging kan u kiezen uit dakshingels, dakpanplaten of specifieke dakpannen. Ook de binnenafwerking van de te bouwen schuur of berging kan u zelf bepalen. Wanneer Bulko voor de aanleg van isolatie, lichtpunten en elektra moet zorgen, horen wij dit graag.

Hemelwaterafvoer

Voor de afvoer van het regenwater hebben wij twee mogelijkheden. U heeft de keuze uit een PVC dakgoot of een zinken dakgoot.

Houten exclusieve schuur

Wanneer u voor een houten exclusieve schuur bij Bulko gaat, kiest u voor een zeer uitgebreide schuur met alles erop en eraan. Dit type schuur bevind zich in het hogere segment schuren. Een houten exclusieve schuur bij Bulko beschikt vaak over een carport, garage, overkapping en berging. De houten schuur biedt overigens zeer veel opslagcapaciteit. Benieuwd naar onze exclusieve schuren? Neem vrijblijvend contact met ons op om samen tot een gewenste schuur te komen.

Inspiratie nodig voor een paardenstal, buitenverblijf, garage of ander bouwwerk op maat?