Mantelzorgwoning of aanleunwoning kopen

Bekijk onze houten mantelzorgwoningen en units

Kant-en-klare aanleunwoningen en maatwerk aanleunwoningen

Mantelzorgwoning kopen

Met een mantelzorgwoning of mantelunit van Bulko Nederland, bepaalt u compleet zelf de inrichting en de indeling. Al onze woningen worden maatwerk op de werkplaats of ter plekke voor u gemonteerd. Een mantelzorgwoning kan vaak zonder bestemmingsplan geplaatst worden bij u in de tuin. Wél geldt dat de woning maximaal 15 jaar bewoond mag zijn door de hulpbehoevende. De houten mantelzorgwoningen zijn gebouwd van massief hout, waardoor de woningen uitstekend geïsoleerd zijn!

Ook de houten chalets en houten recreatiewoningen zijn om te bouwen tot mantelzorgwoning. U bepaalt de hulpmiddelen die nodig zijn voor de zorgbehoevende en Bulko realiseert het voor u!

Aanleunwoning kopen

Wanneer besloten wordt voor een aanleunwoning, beschikt u vaak over de voorzieningen van een woonzorgcentrum of verzorgingshuis. U kunt dus gebruik van de service van het nabij gelegen centrum, terwijl de zorgbehoevende compleet zelfstandig woont. Ook bestaat er de mogelijkheid om een aanleunwoning bij een al bestaande woning te bouwen. Een aparte woning, met de zorg van een familielid of verzorgende in de buurt!

Als u gebruik wil maken van een aanleunwoning kunt u voor de voorwaarden het best informeren bij het WMO-loket van uw gemeente. Het verschilt namelijk per gemeente wat de mogelijkheden zijn. Voor het kopen van een aanleunwoning kunt u contact met ons opnemen.