Buitenseizoen 2017 afgelopen, of toch niet?

recreatiewoning

Buitenseizoen 2017 afgelopen, of toch niet?

De klok is in de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober 2017 van 03:00 naar 02:00 gegaan, wat een extra uurtje slaap betekende. ‘s Ochtends is het (nu nog) vroeg licht en ‘s avonds is het steeds eerder donker. Dat betekent tijd voor een paar koude, regenachtige maanden waarbij de kaarsjes ‘s avonds weer ontbrand mogen worden. De één houdt ervan en de ander heeft liever de warme lange dagen. Ook het buitenseizoen en buiten zitten is voorlopig voorbij. Tenminste.. voor de meeste van onze buitenverblijven!  Gepubliceerd: Woensdag 01-11-2017, 11:37. 

Seizoen voor schuren, garages en carports geopend!

Bij velen is de gedachtegang dat de (houten) timmerindustrie en houtbouw bedrijven een rustige periode tegemoet gaan als eenmaal het hoogseizoen voorbij is. Enerzijds is dit een juiste gedachtegang, omdat de piek voor houten overkappingen, kapschuren, veranda’s en prieeltjes voorbij is. Anderzijds is deze gedachtegang gedeeltelijk onjuist, omdat nu juist de compleet dichte verblijven, zoals schuren, garages en carports in trek zijn. De ervaring leert dat veel bezoekers van onze websites ervoor kiezen om buiten het seizoen een maatwerk verblijf samen te stellen en aan te schaffen. Bekijk de complete catalogus houten garages en carports op houtbouwmaatwerk.nl. Geniet binnen de kortste keren van uw eigen verblijf!

Houten aanbouwen en tuinkantoren voorzien van veel glas zijn razend populair!

Met een houten aanbouw van Bulko bestaat er de mogelijkheid om deze afgeschermd of juist on-afgeschermd te laten. Juist voor afgeschermde aanbouwen, vaak door middel van glas, heb je het gevoel dat buiten naar binnen wordt gehaald. Door een glazen houten aanbouw aan te schaffen komt er zeer veel lichtinval in de woning en ontstaat er vaak een ‘buitengevoel’ als er in de aanbouw gezeten wordt. Ziet u uzelf ook al warm zitten met een heerlijke versnapering erbij? Wij in ieder geval wel.

Ook de tuinkantoren van Bulko Nederland zijn vaak voorzien van veel glas. Tuinkantoren met glazen puien en openslaande glazen deuren zijn veel gevraagde producten. Tevens zijn de houten tuinkantoren bekleed met zeer duurzame houtsoorten, zoals Red Cedar of ThermoWood. Overigens stelt u bij Bulko uw maatwerk houten tuinkantoor samen, dus niks staat bij ons vast! Bekijk de complete catalogus tuinkantoren!

Informatie en advies nodig van onze deskundigen?

Wij begrijpen bij Bulko heel goed dat u niet zomaar een verblijf aanschaft, maar eerst goed geïnformeerd en geadviseerd wenst te worden. Daarvoor hebben wij meerdere adviseurs die graag eens bij u langskomen. Ook mag u op locatie in Oldebroek langskomen om het één en ander te bespreken. De adviseurs zullen uw wensen vertalen naar een prachtig maatwerk verblijf! Neem voor het maken van een afspraak of verdere informatie contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en maken desgewenst een afspraak met één van onze adviseurs. Wij staan graag voor u klaar!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *