Nieuw: Bulko Cork lodge!

Nieuw: Bulko Cork lodge!

Bulko Nederland is begonnen met de productie van een nieuw soort lodge, namelijk de Bulko Cork Lodge. De planning voor het gebruiken van de Cork lodge door Camping Heino staat op 24 mei 2017 aanstaande. Op de werkplaats van Bulko Nederland zijn de monteurs inmiddels begonnen met het innovatieve concept. Gepubliceerd: donderdag 11-05-2017, 12.52.

Innovatief concept

Het bijzondere aan deze lodge is dat hij geschikt is voor alle seizoenen, door zijn uitstekende isolerende eigenschappen. De binnenwanden zijn opgebouwd door middel van sandwichpanelen, waardoor de Cork Lodge makkelijk om te bouwen is. De kleurstelling kan zelf bepaalt worden doordat er gebruik wordt gemaakt van spuitkurk op de buitenwanden. De twee belangrijkste voordelen van het kurk-materiaal is dat het zeer milieuvriendelijk is en bovendien zeer isolerend werkt. Het materiaal dat grotendeels gebruikt wordt om de lodge in elkaar te zetten is Douglas.

Prototype: Camping Heino

Nadat er uitgebreid getest is op de werkplaats van Bulko Nederland, wordt de Bulko Cork Lodge vervoerd naar Camping Heino. Gasten van de camping kunnen vanaf Hemelvaart de lodge overdekt met tentdoek reserveren voor gebruik. Zodra het prototype als succes is ervaren, gaat de productie in volle gang. Meerdere campings/glampings en recreatieparken hebben laten blijken geïnteresseerd te zijn. Een uitdagend project waar wij als Bulko zijnde met veel plezier naar uitkijken!

Impressie Bulko Cork Lodge

Om u als camping-eigenaar, glamping-eigenaar of recreatiepark-eigenaar alvast een beter beeld te geven van de Cork Lodge, staat het eerste model op de website van de website van Glamping huisjes kopen. Bekijk en lees alles over de Bulko Cork Lodge!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *