Drietal projecten opgeleverd en afgerond door Bulko Nederland!

Drietal projecten opgeleverd en afgerond door Bulko Nederland!

Bulko Nederland B.V. heeft wederom een drietal projecten succesvol afgerond. Naast het project van de gloednieuwe lodge (en de nieuwe ontwikkelingen), gaan ook de andere werken gewoon door. Bulko kent een drukke periode, maar dat is natuurlijk een goed teken! Bekijk een aantal van de opgeleverde projecten. Gepubliceerd: donderdag 07-06-2017, 10:43.

Bulko Nederland is een allround bedrijf!

Bulko is een voorloper op het gebied van de nieuwste trends en ontwikkelingen en wil met haar producten vooraan staan. Naast dat de traditionele verkoop van (kap-)schuren, houten overkappingen, garages, carports, paardenstallen, tuinhuisjes en blokhutten op houtbouw maatwerk door blijft gaan, ontwikkelt Bulko zich steeds verder in de recreatiesector. Het nieuwe prototype lodge op camping Heino is daar een uitstekend voorbeeld van. Dit prototype is als zeer succesvol ervaren door de eerste bezoekers! Daarnaast zijn de chalets, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen van timbersales razend populair onder de doelgroep. Ook de glampinghuisjes, vakantiewoningen, trekkershutten en pods worden steeds bekender op de website glamping huisjes kopen.

Drietal succesvolle projecten Bulko

Een drietal projecten: chauffeursverblijf in Purmerend, recreatiewoning in Doorn en een grote (kap)schuur in Driebruggen zijn met succes opgeleverd bij tevreden klanten. De foto’s geven een impressie net nadat de projecten zijn opgeleverd.

Chauffeursverblijf in Purmerend

Dit bijzonder vormgegeven verblijf in Purmerend is bedoeld voor chauffeurs. Het chauffeursverblijf is voorzien van wc, urinoir, wastafel met waterkraan en een elektrische vloerverwarming, welke werkt op bewegingssensoren. Het functionele verblijf heeft een breedte van 5.40 meter, lengte 4.10 meter en een wandhoogte van minimaal 2.70 tot maximaal 3.70 meter (verschilt per wanddeel). De unit is strak afgewerkt door middel van de houtsoort Waxed Wood color.

Recreatiewoning in Doorn

In Doorn is een volledig maatwerk recreatiewoning afgeleverd, inclusief overkapping aan de voorzijde en een kleine berging. De recreatiewoning is zonder keuken en sanitair, inclusief twee wc’s met wastafel en twee douches (inclusief aansluitingen) naar wens opgeleverd bij de klant. De afmeting van de recreatiewoning bedraagt (lengte x breedte): 7.50 x 7.50 meter met een nokhoogte van 5.50 meter. Bekijk de Blonde Ruiter.

(Kap)schuur in Driebruggen

Deze schuur, welke geplaatst is in Driebruggen, is voorzien van twee verdiepingen en is zeer strak afgewerkt. De schuur heeft een breedte (inclusief overstek) van 5 meter en een diepte (inclusief overdekt gedeelte) van 11 meter.  De wanden bestaan uit regelwerk 38 x 89 centimeter channelsidings gevelbekleding van verticaal Cedar. Tevens is de gevelbekleding geventileerd aangebracht. De luxe schuur is op het dak afgewerkt met zonnepanelen.

Interesse in een project?

Wanneer u interesse heeft in één van deze projecten of een ander project, neem dan contact met ons op per mail op verkoop@bulko.nl of per telefoon op 0525 74 55 00. Onze verkopers helpen u graag verder. Behoefte aan een afspraak? Geen enkel probleem, onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw maatwerk project te realiseren!

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *