Over Bulko Nederland

Geschiedenis

Bulko Nederland bestaat al meer dan 25 jaar, sinds 1992. De organisatie is destijds klein begonnen met het leveren (en monteren) van tuinhuisjes, blokhutjes, schuttingen en toebehoren. Het familiebedrijf staat in de regio bekend als een kwalitatief goed bedrijf. Mede door het op maat maken van houten producten en verdere aanverwante artikelen heeft het bedrijf zich destijds op de kaart gezet. Vanaf 2014 start de verkoop op het online platform. Het bedrijf wordt verder gestructureerd en de verkoop / omzet stijgt in de opvolgende jaren. Vanaf dit moment is de organisatie landelijk actief en zelfs worden er projecten over de grens uitgevoerd.

2014 – 2018

Vanaf 2014, de start van het online tijdperk voor Bulko, is het enorm hard gegaan. Het aantal websites is vanaf 2014 gegroeid naar vier in 2018. Met de websites Timbersales (houten woningen), Houtbouwmaatwerk (voornamelijk tuinverblijven en projecten om huis), Glampinghuisjeskopen (chalets, pods, glampinghuisjes enzovoort) en Bulkocorklodge (drie modellen lodges) timmert het bedrijf aan de weg. Toch heeft Bulko eind 2018 doen besluiten om over te gaan naar één website, met een enorm en compleet assortiment gevarieerde houten producten en toebehoren, namelijk www.bulko.nl!

Heden

Met een compleet assortiment producten, een nieuw bedrijfspand in 2020 en steeds meer tevreden klanten met prachtig opgeleverde projecten, staat Bulko er voor de komende jaren goed op. De focus is vanaf begin 2018 verschoven van kleine tot middelgrote projecten naar enorme projecten, zoals complete houten woningen, luxe gastenverblijven en grote schuren, garages en tuinkantoren. Daarbij staan duurzaamheid en milieuvriendelijke toepassingen centraal:

”Bulko Nederland is constant bezig met innovatieve en milieuvriendelijke toepassingen op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn wij met onze duurzame houten woningen een voorloper op het gebied van energieneutraal- en energiezuinig bouwen. De ‘slimme’ houten woningen zijn uiterst geschikt voor permanente bewoning en kunnen met hoogwaardig gecertificeerde materialen, hoge isolatiewaardes en duurzame & milieuvriendelijke toepassingen tot een prachtig eindresultaat worden omgetoverd.”

Bulko heeft de laatste jaren een kring om zich heen gebouwd van gecertificeerde leveranciers, betrouwbare (bouw)partners en natuurlijk mogen alle werkende collega’s binnen het bedrijf niet ontbreken. Met deze partners staat Bulko waar het nu staat en we hopen nog veel meer te groeien!

Door de transparante en duidelijke werkwijze weet de klant exact waar hij of zij bij Bulko aan toe is. Onze ervaren adviseurs staan de klant dan ook graag te woord om de wensen door te lopen. Wij verwelkomen jullie graag voor een lekker bakje koffie in Vaassen of één van onze adviseurs komt langs op locatie.