• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Chaletwoning Baardman is een maatwerk type woning welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe woningen geldt, dat deze geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kunnen worden. De Baardman is opgeleverd met, onderhoudsarme, kunststof kozijnen en HR ++ beglazing. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van horizontale Thermowood Vuren potdekseldelen (duurzaamheidsklasse 2). Door zijn zadeldak model (met bitumen), krijgt de woning een authentieke uitstraling. Eigen huis ontwerpen? Bij Bulko kan het!

 


Informeer bij ons naar alle mogelijke toepassingen voor een houten chaletwoning en realiseer binnen de kortste keren je eigen houtskelet chaletwoning. De totale oppervlakte van de woning, zoals hiernaast getoond, bedraagt 90 m2 (12×7.5 meter).

Prijs op aanvraag

Chaletwoning Baardman, is voorzien van wanden die bekleed zijn met zwart Thermowood Vuren potdekseldelen (duurzaamheidsklasse 2). De kozijnen zijn vervaardigt uit kunststof (onderhoudsvriendelijk), waarvan de beglazing bestaat uit dubbelglas (HR ++). De binnenzijde is modern en strak afgewerkt aan de hand van Fermacell platen (wanden) en gipsplaten (plafond). Door de lichte binnenafwerking, straalt de woning veel licht uit. Het dak is voorzien van een bitumen dakbedekking afgewerkt met polyester dakgoten (bruin). De woning is volledig geïsoleerd, waardoor de woning geschikt is om er gedurende het hele jaar in te verblijven. Bij deze woning is rondom een groot terras aangelegd, zodat de hele dag genoten kan worden van de zon. De woning, zoals hiernaast als voorbeeldmodel is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 90 m2. De gehele woning is aan te passen aan je wensen.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering (beton)

Geïsoleerde betonvloer (RC-waarde 3.5), Wapening, Vorstrand, Afwerkvloer, Onderregel, Uitgaande van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, Voldoen aan internationale norm DIM en ISO 9001, Gelaagd veiligheidsglas / HR++ beglazing, Onderhoudsarm, De buitenkozijnen bestaan uit kunststof, voorzien van, KOMO / SKH gecertificeerd, Voldoende ventilatieroosters

Dak (zadel)

Gipsplaten plafond (sausklaar), Onbehandelde Vuren spanten, Onbehandelde Vuren gordingen, Geïsoleerde dakelementen, Tengels, Panlatten, Bitumen, Houten boeidelen, Houten windveren, PVC / zinken goten aan twee zijden met HWA tot aan maaiveld

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Optioneel: sportjes, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain

Belangrijkste toepassingen Baardman

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Kunststof kozijnen:
Door het gebruik van kunststof kozijnen haal je kwaliteit in huis. Kunststof kent een aantal duurzame eigenschappen: onderhoudsarm (niet meer schilderen en geen houtrot), warmte- en geluidsisolerende eigenschappen en de veilige en comfortabele eigenschappen. Met kunststof kozijnen kan jarenlang genoten worden door de hoge kwaliteit van het materiaal.

error: Content is protected !!