• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Het type Bonte Strandloper, is duurzaam gebouwd en gaat compleet op in de natuur. Voor al onze luxe woningen geldt, dat deze (naar wens) geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kan worden. De Bonte Strandloper is opgeleverd met, onderhoudsarme, hardhouten kozijnen en HR ++ beglazing. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van horizontaal Nobelwood Open Rhombus profiel (duurzaamheidsklasse 1). Voor de vlonders rondom de woning is gebruik gemaakt van Billinga (hard)hout. Op het dak ligt Sedum dakbedekking. Deze groene vegetatie kent zowel functionele als duurzame eigenschappen. Sedum past dan ook uitstekend bij deze typische natuurwoning.

 Informeer bij ons naar alle duurzame toepassingen en realiseer binnen de kortste keren je eigen droomwoning! De totale oppervlakte van de gelijkvloerse woning bedraagt ongeveer 110 m2. De afmetingen zijn compleet naar wens te wijzigen.

Prijs op aanvraag

Luxe chalet Bonte Strandloper, is voorzien van buitenwanden die horizontaal bekleed zijn met het duurzame Nobelwood Open Rhombus profiel. De buitenkozijnen van de woning zijn gemaakt van hardhout, met in de kozijnen HR++ beglazing. De binnenzijde van de woning is voorzien van de zeer duurzame Afrormosia delen. Het dak bestaat uit EPDM met daar op Sedum beplanting. Naast dat Sedum dakbedekking (vegetatie) zeer duurzaam is, neemt het ook veel water op. Hierdoor blijft er nauwelijks tot nooit water op het dak staat. De veranda’s zijn gemaakt van Billinga hout (hardhout). Rondom de duurzaam gebouwde woning zitten meerdere terrassen, om heerlijk van de natuur te genieten. Wat is er nou mooier dan een duurzaam houten huis dat op gaat in de natuur? De luxe woning, zoals hiernaast als voorbeeldmodel is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 110 m2. Ook duurzaam bouwen? Informeer bij ons en wij realiseren jouw duurzame woning.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering (beton)

Geïsoleerde betonvloer (RC-waarde 3.5), Wapening, Vorstrand, Afwerkvloer, Onderregel, Uitgaande van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Buitenwanden

Regelwerk 38 x 235 mm., Isolatiemateriaal, Binnenfolie, Buitenfolie, Gevelbekleding (zie hieronder), Fermacell platen binnenafwerking

Gevelbekleding

NobelWood is een innovatieve polymeertechnologie dat ervoor zorgt dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Voor geveltoepassingen is een Euroklasse B behaald, de best mogelijke klassering voor houtproducten.
De FRX polymeertechnologie zorgt ervoor dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Daardoor is NobelWood FRX regenbestendig. Gedurende de hele gebruiksperiode blijft de brandvertraging in het hout actief, zonder dat de gevel onderhoud nodig heeft. NobelWood is de eerste houtsoort die brandvertragend behandeld is en duurzaamheidsklasse 1 haalt voor op de gevel. Duurzaamheidsklasse 1 is zeer duurzaam en heeft een levensduur van minimaal 25 jaar.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Dak (plat)

EPDM-dakbedekking, Gipsplaten plafond (sausklaar), Isolatiemateriaal, Onbehandeld Vuren balklaag, Plastisol zetwerk, PVC / zinken zijwaterafvoer tot aan maaiveld, Sedum dakbedekking

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Optioneel: sportjes, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain

Belangrijkste toepassingen Bonte Strandloper

Nobelwood gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
NobelWood is een innovatieve polymeertechnologie dat ervoor zorgt dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Voor geveltoepassingen is een Euroklasse B behaald, de best mogelijke klassering voor houtproducten. De FRX polymeertechnologie zorgt ervoor dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Daardoor is NobelWood FRX regenbestendig. Gedurende de hele gebruiksperiode blijft de brandvertraging in het hout actief, zonder dat de gevel onderhoud nodig heeft. NobelWood is de eerste houtsoort die brandvertragend behandeld is en duurzaamheidsklasse 1 haalt voor op de gevel. Duurzaamheidsklasse 1 is zeer duurzaam en heeft een levensduur van minimaal 25 jaar.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

Billinga (hard)hout (FSC gecertificeerd):
Billinga (hard)hout is een populair type houtsoort, wat vergelijkbaar is met Bangkirai. Billinga hout is een zeer stabiel type houtsoort en valt kwa duurzaamheid is klasse 1. Het type hout is uitstekend geschikt voor vlonders en het hout kent een geelbruine kleur. Op den duur gaat het hout vergrijzen. In tegenstelling tot Bangkirai, kan dit type wel goed behandeld worden met bijv. hardhout-olie of speciale lak. Met Billinga hardhout vindt er namelijk een prima aanhechting plaats.

Sedum-dakbedekking:
Met Sedum-dakbedekking of groendak haal je kwaliteit in huis, er wordt namelijk bespaard op het milieu en op energie. Een groen dak is een bewuste keuze van groei van vegetatie, met veel duurzame voordelen. Een groendak biedt veel voordelen: het isoleert uitstekend, gaat de opwarming van steden tegen, beperkt de overlast van overtallig water, zorgt voor zuivering van water en lucht, draagt bij aan de biodiversiteit, is geluidsisolerend, verhoogd de levensduur van het dak en niet geheel onbelangrijk; een Sedum dak vermeerdert de waarde van de woning.

error: Content is protected !!