• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Chaletwoning Brandgans is een maatwerk type woning welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe woningen geldt, dat deze geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kunnen worden. De Brandgans is opgeleverd met, onderhoudsarme, kunststof kozijnen en HR ++ beglazing. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van horizontale Thermowood Vuren potdekseldelen (duurzaamheidsklasse 2). Door het gebruik van het vele glaswerk en zijn zadeldak model (met Aluzink felsdelen), krijgt de woning een authentieke uitstraling. Eigen chaletwoning of huis ontwerpen? Bij Bulko kan het!

 


Informeer bij ons naar alle mogelijke toepassingen voor een houten nieuwbouw chaletwoning en realiseer binnen de kortste keren je eigen houtskeletwoning. De totale oppervlakte van de woning, zoals hiernaast getoond, bedraagt 63 m2 (9×7 meter).

Prijs op aanvraag

Chaletwoning Brandgans, is voorzien van wanden die bekleed zijn met zwart Thermowood Vuren potdekselwerk (duurzaamheidsklasse 2). De woning is aan de voorkant compleet afgewerkt met enorme glazen (hef)schuifpuien. De kozijnen zijn vervaardigt uit hardhout (onderhoudsarm), waarvan de beglazing is voorzien van dubbelglas (HR++). De binnenzijde is modern afgewerkt aan de hand van deels Fermacell platen en deels OSB-platen (beiden voor de wanden). Het plafond bestaat uit gipsplaten. Het zadeldak is voorzien van Aluzink felsdelen. Rondom de woning is een vlonder/terras gemaakt van Bankirai delen. De gehele woning is aan te passen aan je wensen en heeft een totale oppervlakte van 63 m2.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering (beton)

Geïsoleerde betonvloer (RC-waarde 3.5), Wapening, Vorstrand, Afwerkvloer, Onderregel, Uitgaande van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Buitenwanden

Regelwerk 38 x 235 mm., Isolatiemateriaal, Binnenfolie, Buitenfolie, Gevelbekleding (zie hieronder), Fermacell platen binnenafwerking

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Dak (zadel)

Gipsplaten plafond (sausklaar), Onbehandelde Vuren spanten, Onbehandelde Vuren gordingen, Geïsoleerde dakelementen, Tengels, Aluzink felsdelen, Houten boeidelen, Houten windveren, PVC / zinken goten aan twee zijden met HWA tot aan maaiveld

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Optioneel: sportjes, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain

Belangrijkste toepassingen Brandgans

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Kunststof kozijnen:
Door het gebruik van kunststof kozijnen haal je kwaliteit in huis. Kunststof kent een aantal duurzame eigenschappen: onderhoudsarm (niet meer schilderen en geen houtrot), warmte- en geluidsisolerende eigenschappen en de veilige en comfortabele eigenschappen. Met kunststof kozijnen kan jarenlang genoten worden door de hoge kwaliteit van het materiaal.

Aluzink Felsdelen:
Aluzink Felsdelen worden gemonteerd aan de hand van een variabel Felssysteem dat makkelijk te plaatsen is op het dak dankzij de geperforeerde onderlap. Dit kan zelfs nog gecombineerd worden met een geïsoleerde warmdak-plaat. Naast de lange levensduur van de platen, is het ook een duurzaam alternatief voor het bedekken van een dak. Het product heeft een aantrekkelijke uitstraling en is daarnaast ook nog relatief voordelig. De Felsdelen zijn in verschillende kleuren en toepassingen beschikbaar.

Bankirai hout:
Bankirai hout is zwaar en heeft een volumiek massa tussen de 850 tot 1400 kg per m3. Het hout heeft een fijne gelijkmatige structuur met een sterke kruisdraad, weinig draadverloop en onvolkomenheden als noesten en kwasten. Zeer gunstige sterkte-eigenschappen en een hoge duurzaamheid maakt bankirai geschikt voor tal van buitentoepassingen. Aanvankelijk heeft het hout een geelbruine kleur. Onder invloed van regen, zon en lucht zal bankirai (zonder oppervlaktebehandeling, zoals bijvoorbeeld hardhoutolie) naar potloodkleurig grijs verkleuren.

error: Content is protected !!