• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Het type Graspieper is een maatwerk woning welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe woningen geldt, dat deze geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kunnen worden. De Graspieper heeft de vorm van een ”tuinkantoor”, waardoor er een strakke woning ontstaat. De nieuwbouw woning is opgeleverd met, onderhoudsarme, hardhouten kozijnen en HR ++ beglazing. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van horizontaal Nobelwood Rabat profiel (duurzaamheidsklasse 1).

 


Informeer bij ons naar alle mogelijke toepassingen voor een houten chaletwoning en realiseer binnen de kortste keren je eigen duurzame woning! De totale oppervlakte van de woning, zoals hiernaast getoond, bedraagt 50 m2. (10x5m.).

Prijs op aanvraag

Chalet Graspieper is een strakke maar tevens eenvoudige woning (in vorm), wat vooral komt door de horizontaal bekleedde wanden, welke voorzien zijn van Nobelwood rabat (duurzaamheidsklasse 1). Verder heeft het model de uitstraling van een luxe ”tuinkantoor”, met het enige verschil dat hier in gewoond kan worden. De woning kan naar eigen wens worden geïsoleerd en samengesteld. Door de goede isolatie is de woning geschikt om er het hele jaar in te verblijven. De buitenkozijnen van de woning zijn gemaakt van hardhout, met in de kozijnen HR++ beglazing. Tevens beschikken de kozijnen over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk en zijn ze KOMO/SKH gecertificeerd. Kijk bij ”eigenschappen” voor meer informatie. De strakke woning, zoals hiernaast als voorbeeldmodel is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 50 m2. Vraag bij ons naar meer informatie, betreft dit model.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering (onderstel)

Stalen onderstel, Geïsoleerde houten vloer, bestaande uit: cementplaat, isolatie RC-waarde 3.5 en OSB-beplating, Onderregel, Uitgaande van een bouwrijpe waterpas verharde draagkrachtige ondergrond

Buitenwanden

Regelwerk 38 x 235 mm., Isolatiemateriaal, Binnenfolie, Buitenfolie, Gevelbekleding (zie hieronder), Fermacell platen binnenafwerking

Gevelbekleding

NobelWood is een innovatieve polymeertechnologie dat ervoor zorgt dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Voor geveltoepassingen is een Euroklasse B behaald, de best mogelijke klassering voor houtproducten.
De FRX polymeertechnologie zorgt ervoor dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Daardoor is NobelWood FRX regenbestendig. Gedurende de hele gebruiksperiode blijft de brandvertraging in het hout actief, zonder dat de gevel onderhoud nodig heeft. NobelWood is de eerste houtsoort die brandvertragend behandeld is en duurzaamheidsklasse 1 haalt voor op de gevel. Duurzaamheidsklasse 1 is zeer duurzaam en heeft een levensduur van minimaal 25 jaar.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Dak (plat)

EPDM-dakbedekking, Gipsplaten plafond (sausklaar), Isolatiemateriaal, Onbehandeld Vuren balklaag, Plastisol zetwerk, PVC / zinken zijwaterafvoer tot aan maaiveld

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Optioneel: sportjes, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain

Belangrijkste toepassingen Graspieper

Nobelwood gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
NobelWood is een innovatieve polymeertechnologie dat ervoor zorgt dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Voor geveltoepassingen is een Euroklasse B behaald, de best mogelijke klassering voor houtproducten. De FRX polymeertechnologie zorgt ervoor dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Daardoor is NobelWood FRX regenbestendig. Gedurende de hele gebruiksperiode blijft de brandvertraging in het hout actief, zonder dat de gevel onderhoud nodig heeft. NobelWood is de eerste houtsoort die brandvertragend behandeld is en duurzaamheidsklasse 1 haalt voor op de gevel. Duurzaamheidsklasse 1 is zeer duurzaam en heeft een levensduur van minimaal 25 jaar.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

error: Content is protected !!