• Maatwerk garage
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten garage Amsterdam, zoals hiernaast weergegeven, is een maatwerk verblijf welke geheel naar wens is aan te passen. De houten garage Amsterdam heeft een afmeting van 6 x 12 meter (bxd) en beschikt over onbehandelde Douglas kozijnen waarbij de raampartijen voorzien zijn van dubbelglas. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van geschaafd Thermowood Vuren Zweeds rabat (duurzaamheidsklasse 2).

 

De totale afmeting van de houten garage Amsterdam, zoals hiernaast getoond, bedraagt 72 m2. Totale afmeting bedraagt 6 x 12 meter.

Prijs op aanvraag

Houten garage Amsterdam is een aantrekkelijke garage om te zien en zeer strak uitgevoerd door zijn geheel zwarte aankleding. Dit type is uitgevoerd in 6 x 12 meter (bxd), maar is volledig te wijzigen naar eigen wens. Voor deze garage is nog geen verdere fundering in de prijs opgenomen. Als gevelbekleding is er gebruikt gemaakt van geschaafd Thermowood Vuren Zweeds rabat (zwart schilderen tegen meerprijs). Het geheel is niet geïsoleerd en niet geventileerd. Voor de kozijnen is gebruik gemaakt van onbehandeld Douglas ramen en deuren (schilderwerk mogelijk tegen meerprijs). De luxe garage is voorzien van een zadeldak met OSB-dakbeschot, sneldekkers, nokpannen, gevelpannen en afgewerkt met windveren en boeidelen inclusief goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld. De garage, zoals hiernaast is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 72 m2.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering - 1

Onderregel, Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden (buiten)

Regelwerk 38 x 89 / 120 / 140 / 184 / 235 mm., Gevelbekleding, Regelwerk blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.
Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Deuren & ramen

Douglas ramen en deuren, Rubberen tochtstrips, Deurbeslag, Echt enkelglas, Dubbelglas

Zadeldak / Schilddak / Piramidedak

Spanten, Gordingen, Tengels, Folie, Panlatten, Sneldekkers, Nokpannen, Gevelpannen, Boeidelen, PVC goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld


Belangrijkste toepassingen houten garage Amsterdam

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC-gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Douglas kozijnen:
Douglas kozijnen zijn het best bestand tegen weer en wind mits ze een behandeling ondergaan hebben. Dit kan door middel van impregneren of spuiten, maar ook door te beitsen of te verven. Onbehandeld gaan de kozijnen op den duur werken en kunnen de kozijnen gaan klemmen. De Douglaskozijnen zijn voorzien van rubberen tochtstrips, beslag en enkel glas of dubbelglas (afhankelijk model raam/deur). Douglas kent van zichzelf een rood/oranje uitstraling, wat vaak een mooi beeld geeft.

error: Content is protected !!