• Maatwerk gastenverblijf
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten gastenverblijf Hardinxveld-Giessendam is een luxe opgeleverd verblijf, inclusief schuur en carport. Het gastenverblijf heeft één verdieping en is volledig geïsoleerd (RC-waarde 3.0) voor zowel het fundament, de wanden als het dak. De fundering bestaat o.a. uit heipalen en betonvloer. Voor de voor- en zijwanden is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren Zweeds Rabat (duurzaamheidsklasse 2) en als gevelbekleding bij de achterwanden zijn damwandplaten aangebracht. De kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van het volledig onderhoudsvrije kunststof en gedeeltelijk van het onderhoudsarme hardhout. Het dak bestaat uit geïsoleerde dakpanelen (RC-waarde 3.0) en dakpanplaten. Bekijk de eerste foto’s hier (binnenkort meer).

 

In totaal heeft het gastenverblijf, inclusief schuur en carport, een afmeting van 132 m2.

Prijs op aanvraag

Houten gastenverblijf Hardinxveld-Giessendam is een luxe verblijf inclusief schuur en carport. De woning heeft één verdieping en is volledig geïsoleerd met RC-waarde 3.0 voor zowel het fundament, de wanden en het dak. Ten behoeve van de fundering zijn er acht palen geheid, waarop betonbalken en een geïsoleerde kantplank zijn aangebracht. Vervolgens is er een betonvloer gestort (gastenverblijf geïsoleerd, schuur en carport niet geïsoleerd) met wapening, vorstrand, afwerkvloer en hardhouten onderregel. Voor de voor- en zijwanden is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren Zweeds Rabat (duurzaamheidsklasse 2) en damwandplaten voor de achterwand. De kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van het volledig onderhoudsvrije kunststof en gedeeltelijk van het onderhoudsarme hardhout. De raam- en deurkozijnen zijn voorzien van veiligheidsbeslag en thermopane beglazing (HR++). De binnenzijde van de woning is strak afgewerkt met fermacell platen. Het dak bestaat uit: spanten, gordingen met geïsoleerde dakpanelen (RC-waarde 3.0), tengels, panlatten met daarop dakpanplaten en nokstukken (beiden antraciet). Verder zijn er Red Cedar boeidelen & windveren aangebracht met zinken hemelwaterafvoer aan twee zijden. De onderzijde (plafond) is afgewerkt met gipsplaten (sausklaar). In totaal heeft de woning, inclusief schuur en carport, een oppervlakte van 132 m2.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering - 2

Geïsoleerde betonvloer, Wapening, Vorstrand, Onderrei afgewerkt, Onderregel, Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden (buiten)

Regelwerk 38 x 89 / 120 / 140 / 184 / 235 mm., Geventileerd, Geïsoleerd, Binnenfolie, Buitenfolie, Gevelbekleding, Fermacell binnenafwerking

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Deugdelijk hang- en sluitwerk, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Ramen & deuren

Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, Voldoen aan internationale norm DIM en ISO 9001, Gelaagd veiligheidsglas / HR++ beglazing, De buitenkozijnen bestaan uit kunststof, voorzien van, KOMO / SKH gecertificeerd, Voldoende ventilatieroosters

Dak (zadel)

Gipsplaten plafond (sausklaar), Onbehandelde Vuren spanten, Onbehandelde Vuren gordingen, Geïsoleerde dakelementen, Tengels, Metalen damwandplaten, Inpandige goot, Panlatten, Dakpanplaten, Nokstukken, Houten boeidelen, Houten windveren, PVC / zinken goten aan twee zijden met HWA tot aan maaiveld

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain


Belangrijkste toepassingen gastenverblijf Hardinxveld-Giessendam

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Hardhouten kozijnen: Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

Kunststof kozijnen:
Door het gebruik van kunststof kozijnen haal je kwaliteit in huis. Kunststof kent een aantal duurzame eigenschappen: onderhoudsarm (niet meer schilderen en geen houtrot), warmte- en geluidsisolerende eigenschappen en de veilige en comfortabele eigenschappen. Met kunststof kozijnen kan jarenlang genoten worden door de hoge kwaliteit van het materiaal.

Dakpanplaten antraciet:
Een goedkopere variant van dakpannen, zijn dakpanplaten. De dakpanplaten zijn voorzien van een RAL-kleur (in dit geval antraciet/grijs 7016), waarop een 25mu polyester gecoate toplaag overheen zit. Dit type dakbedekking is makkelijk te monteren, is goedkoop en is prima geschikt als dakbedekking voor woningen. Ook worden dakpanplaten vaak gebruikt voor schuurtjes, carports en garages. De geïsoleerde dakelementen onder de platen, zorgen voor een uitstekende isolatie.

error: Content is protected !!