• Maatwerk aanbouw
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten aanbouw overkapping Uddel, zoals hiernaast afgebeeld, is een maatwerk aanbouw welke geheel naar wens is te wijzigen. De aanbouw krijgt een strak aanzicht door de afwerking met hoogwaardig materiaal. De aanbouw staat op drie betonpoeren met daarop drie hardhouten kolommen 20 x 20 cm (wit gegrond). Het dak bestaat uit een balklaag, Vellingdelen, 40 mm PIR-isolatie, EPDM-folie, zetwerk en aan één zijde een inpandige goot met zinken hemelwaterafvoer. Het dak is voorzien van twee luxe, UV-bestendige, lichtkoepels met in het plafond zijn zes spotjes met schakelaar gemonteerd.

 

De totale afmeting van de houten aanbouw overkapping Uddel, zoals hiernaast getoond, bedraagt 6 x 4 meter (bxd). De nokhoogte is 3 meter.

Prijs op aanvraag

Houten aanbouw overkapping Uddel, is een luxe uitgevoerde overkapping/veranda met een mooi aanzicht. Door het gebruik van enorme 20 x 20 cm. hardhouten kolommen (wit gegrond) krijgt de aanbouw een robuuste uitstraling. Onder de drie hardhouten kolommen zijn drie betonpoeren met facetrand (afschuining aan tegel) geplaatst. Voor het dak is gebruik gemaakt van een balklaag met daarop Vellingdelen, 40 mm PIR-isolatie met EPDM-folie, zetwerk en aluminium daktrim. Aan één zijde is een inpandige goot met zinken hemelwaterafvoer geplaatst. De overkapping maakt zich bijzonder door de twee luxe dakkoepels (1.20 x 1.20 meter). De koepels hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van 4 mm. gehard zelfreinigend HR++ vlakglas voorzien van UV-filter. In het plafond zijn zes spotjes geplaatst inclusief schakelaar.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

 

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering

– Drie 18 x 18 betonpoeren / tegels (antraciet)

Staanders

– Drie hardhouten kolommen 20 x 20 cm. (wit gegrond)

Dak

– Balklaag
– Vellingdelen
– 40 mm. PIR-isolatie
– EPDM-folie
– Zetwerk
– Inpandige goot met aan één zijde zinken hemelwaterafvoer

Dakkoepels

Twee luxe dakkoepels met afmeting van 1.20 x 1.20 meter, voorzien van:
– 4 mm. zelfreinigend gehad vlakglas
– HR++ veiligheidsbeglazing
– UV filter

Spotjes en schakelaar

– Zes spots inclusief schakelaar


Belangrijkste toepassingen houten aanbouw Uddel

Lariks/Douglas gevelbekleding:
Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd Vuren wat veelal schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Douglas wordt onbehandeld steeds veelzijdiger in verschillende buitentoepassingen ingezet, denk aan gevelbekleding, carports, tuinhuisjes en tuinmeubelen. Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3.

error: Content is protected !!