• Maatwerk berging
  • Ontwerp op maat
  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten berging Amersfoort, zoals hiernaast weergeven is een maatwerk berging welke geheel naar wens is aan te passen. De houten berging Amersfoort is opgeleverd met één hardhouten kozijndeur voorzien van dubbeglas (HR++). Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren Zweeds Rabat, wat duurzaamheidsklasse 2 kent. Het dak bestaat uit een balklaag, OSB-plafond, EPDM-dakbedekking, zetwerk en PVC zijwaterafvoer tot aan maaiveld. Teven zijn er vier ventilatieroosters aangebracht in de wanden.

 

De totale afmeting van de houten berging Amersfoort, zoals hiernaast getoond, zijn aan de voorzijde zo’n 3.5 x 2,5 meter (bxd). De hoogte bedraagt 2.60 meter.

6.500,00

Houten prefab berging Amersfoort is een degelijke berging. De berging is niet geïsoleerd en dient als opslag voor bijvoorbeeld fietsen, maar ook voor tuinspullen en toebehoren. De schuur heeft een afmeting van 3.5 x 2.5 meter en heeft een hoogte van 2.40 meter. Ten behoeve van de fundering is er enkel een hardhouten onderregel geplaatst onder de wanden. De berging is voorzien van Thermowood Vuren Zweeds Rabat gevelbekleding (duurzaamheidsklasse 2). Aan de voorzijde is één hardhouten enkele deur met dubbelglas opgenomen. De berging is voorzien van een platdak met OSB-beplating en EPDM-dakbedekking. Het dak wordt afgewerkt met zetwerk en zijwaterafvoer tot aan maaiveld. In de zijwanden zitten in totaal vier ventilatieroosters.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

 

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering - 1

Onderregel, Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden (buiten)

Regelwerk 38 x 89 / 120 / 140 / 184 / 235 mm., Niet geventileerd/geïsoleerd, Gevelbekleding, Regelwerk blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Deugdelijk hang- en sluitwerk, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Plat dak

Balklaag, EPDM-dakbedekking, Zetwerk, PVC zijwaterafvoer tot aan maaiveld, OSB-plafond


Belangrijkste toepassingen houten berging Amersfoort

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Douglas kozijnen:
De ramen en deuren zijn voorzien van Douglashout. Douglashout valt in duurzaamheidsklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten in Europa. Het kan daardoor onbehandeld worden gebruikt, maar naar wens ook geïmpregneerd worden. Douglashout is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten en heeft ook onbehandeld een lange levensduur. Onbehandeld Douglashout zal relatief snel vergrijzen. Om vergrijzing te voorkomen dient u direct na montage het hout te behandelen. In het geval van grondcontact dient Douglashout onder hoge druk geïmpregneerd te worden. Alleen dan is een langere levensduur te garanderen.

error: Content is protected !!