• Maatwerk carport
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten carport Eerbeek zoals hiernaast weergeven is een maatwerk carport, welke geheel naar wens is aan te passen. De houten carport Eerbeek is opgeleverd met geïmpregneerde Douglas staanders, schoren en balklaag. De constructieve liggers en vellingdelen zijn gemaakt van blank Douglas hout. Het dak is voorzien van standaard EPDM-dakbedekking en wordt afgewerkt met zetwerk en zinken zijwaterafvoer.

 

De afmetingen van de houten carport Eerbeek, zoals hiernaast getoond, zijn 6 x 5 meter (bxd, 30 m2).

Prijs op aanvraag

Carport aan garage Eerbeek is een zeer degelijke carport, voorzien van groen geïmpregneerd Douglashout en gebouwd tegen een bestaande garage. De carport bestaat uit zes staanders die voorzien zijn van betonpoeren om de levensduur van de staanders te verlengen. Vanwege de lengte overbrugging tussen de staanders zijn er Douglas gelamineerde liggers geplaatst in het dak. Deze dienen er constructief voor om het dak te dragen. Het platte dak is voorzien van vellingdelen, EPDM-dakbedekking, houten boeidelen en is afgewerkt met zetwerk en zinken zijwaterafvoer tot aan maaiveld. De carport heeft een afmeting van 6 x 5 meter (bxd). De hoogte bedraagt 2.40 meter, met aan de zijkanten een overstek van 50 centimeter.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden.

Fundering

– Acht betonpoeren t.b.v. staanders
– Uitgaande van een waterpas verharde draagkrachtige ondergrond

Staanders en liggers

– Acht geïmpregneerde Douglas staanders van ca. 14 x 14 cm.
– Geïmpregneerde schoren
– Blank Douglas gelamineerde liggers

Dak

– Geïmpregneerde Douglas balklaag
– Blank Douglas vellingdelen
– EPDM-dakbedekking
– Boeidelen
– Zetwerk
– Zinken zijwaterafvoer tot aan maaiveld


Belangrijkste toepassingen houten carport Eerbeek

Lariks/Douglas hout:
Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd Vuren wat veelal schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Douglas wordt onbehandeld steeds veelzijdiger in verschillende buitentoepassingen ingezet, denk aan gevelbekleding, carports, tuinhuisjes en tuinmeubelen. Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3.

error: Content is protected !!