• Maatwerk carport
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten carport Elburg zoals hiernaast weergeven is een maatwerk carport, welke geheel naar wens is aan te passen. De houten carport Elburg is opgeleverd met geïmpregneerde Vuren staanders en geïmpregneerde Vuren gelamineerde liggers. Eén zijwand is bevestigd aan het huidige pand, waarbij de andere zijwand in zijn geheel is voorzien van zwarte stalen damwandprofielen. Het dak is voorzien van standaard EPDM-dakbedekking en wordt afgewerkt met zetwerk en PVC zijwaterafvoer.

 

De afmetingen van de dit enorme laad- en losstation voor vrachtwagens, zoals hiernaast getoond, zijn 5 x 40 meter (bxd) met een totale hoogte van 5 meter.

Prijs op aanvraag

Houten carport Elburg is een prachtig voorbeeld van een maatwerk carport en laat mooi zien wat de mogelijkheden zijn. Carport Elburg is een zeer groot laad- en losstation voor vrachtwagens. De carport is bevestigd aan het bestaande pand en de andere zijde is in zijn geheel voorzien van zwarte stalen damwandprofielen. De carport bestaat uit geïmpregneerde Vuren staanders, deze staanders zijn voorzien van verzwaarde betonpoeren om de levensduur van de staanders te verlengen. Vanwege de grootte van de carport zijn er geïmpregneerde Vuren gelamineerde liggers opgenomen. Het platte dak is voorzien van standaard EPDM-dakbedekking, en wordt afgewerkt met zetwerk. De carport is aan het bestaande pand bevestigd door middel van een knelstrip.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden.

Fundering

– Verzwaarde betonpoeren t.b.v. staanders
– Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige waterpas verharde ondergrond

Staanders en liggers

– Geïmpregneerde Vuren staanders (ca. 20 x 20 cm.)
– Geïmpregneerde Vuren gelamineerde liggers t.b.v. zwaarte overbrugging

Wand

– De gehele zijwand is voorzien zwarte stalen damwandprofielen

Dak

– Douglas balklaag
– Sandwichpanelen
– EPDM-dakbedekking
– Zetwerk
– PVC hemelwaterafvoer tot aan maaiveld


Belangrijkste toepassingen houten carport Elburg

Geïmpregneerd Vuren:
Geïmpregneerd Vuren is een makkelijk verwerkbaar product welke een strakke uitstraling heeft. Door de lage prijs van aanschaf t.o.v. de andere soorten hout wordt dit hout veel toegepast. Wanneer u het hout niet schildert, kan dit met de tijd gaan vergrijzen. Uiteraard kunt u het ook zwart beitsen. De dikte van het rabat is 19 mm. Het rabat is verduurzaamd middels drukimpregnatie en heeft daardoor ook duurzaamheidsklasse 3. Wanneer u het hout goed behandeld door de tijd heen kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen.

error: Content is protected !!