• Maatwerk carport/garage
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten carport met garage Dallas, zoals hiernaast weergegeven, is een maatwerk verblijf welke geheel naar wens is aan te passen. De Dallas is opgeleverd met onbehandelde Douglas deur- en raamkozijnen. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van het van nature rode, onbehandelde Douglashout (duurzaamheidsklasse 3). Op het (zadel)dak zijn zwarte sneldekkers gelegd.

 

De afmetingen van de houten carport Dallas, zoals hiernaast getoond, bedraagt in zijn geheel: 35 + 21 m2 = 56 m2 (6 x 5.8 meter. + 3.6 x 5.8 meter).

Prijs op aanvraag

Houten carport met garage Dallas, met een afmeting van 9.6 x 5.8 meter, heeft een frisse uitstraling door de combinatie van het van nature rode Douglashout en de zwarte sneldekkers. Naast de ruime dubbele carport beschikt het verblijf ook over een garage. Ten behoeve van de fundering zijn er betonpoeren onder de Douglas 14 x 14 cm. staanders geplaatst en betonbanden met onderregels onder de wanden. Voor het verblijf is als wandbekleding onbehandeld Douglas gebruikt. Het geheel is niet geïsoleerd en niet geventileerd. De afmeting van de garage bedraagt 6 x 5.8 meter. Voor de raam- en deurkozijnen is net als de gevelbekleding gebruik gemaakt van blank Douglashout. De carport met garage is voorzien van een zadeldak met op het dak spanten, gordingen, tengels, folie, panlatten, sneldekkers, nokstukken, gevelpannen en boeidelen. De nokhoogte van de garage bedraagt 4.50 meter.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering - 1

Betonbanden, Betonpoer/tegel, Onderregel, Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden (buiten)

Regelwerk 38 x 89 / 120 / 140 / 184 / 235 mm., Niet geventileerd/geïsoleerd, Gevelbekleding, Regelwerk blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk product. Douglas wordt onbehandeld steeds veelzijdiger in verschillende buitentoepassingen ingezet, denk aan gevelbekleding, carports, tuinhuisjes en tuinmeubelen. Onbehandeld Douglashout valt in duurzaamheidsklasse 3.

Deuren & ramen

Douglas ramen en deuren, Rubberen tochtstrips, Deurbeslag, Echt enkelglas

Zadeldak / Schilddak / Piramidedak

Spanten, Gordingen, Tengels, Folie, Panlatten, Sneldekkers, Nokpannen, Gevelpannen, Boeidelen


Belangrijkste toepassingen houten carport met garage Dallas

Lariks/Douglas gevelbekleding:
Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk product. Voor groen geïmpregneerd Douglas geldt, dat dit type hout duurzamer is dan onbehandeld. De duurzaamheidsklasse wordt verhoogd naar klasse 2.

Douglas kozijnen:
Douglas kozijnen zijn het best bestand tegen weer en wind mits ze een behandeling ondergaan hebben. Dit kan door middel van impregneren of spuiten, maar ook door te beitsen of te verven. Onbehandeld gaan de kozijnen op den duur werken en kunnen de kozijnen gaan klemmen. De Douglaskozijnen zijn voorzien van rubberen tochtstrips, beslag en enkel glas of dubbelglas (afhankelijk model raam/deur). Douglas kent van zichzelf een rood/oranje uitstraling, wat vaak een mooi beeld geeft.

error: Content is protected !!