• Maatwerk carport
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten carport Sloterplas zoals hiernaast weergeven is een maatwerk carport, welke geheel naar wens is aan te passen. De houten carport Sloterplas is volledig gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De staanders, schoren, balklaag en boeidelen zijn allemaal vervaardigd uit onbehandeld Douglas hout. Het dak is voorzien van standaard EPDM-dakbedekking en wordt afgewerkt met zetwerk, zinken zijwaterafvoer tot aan maaiveld en onbehandelde Douglas boeidelen.

 

De afmetingen van de houten carport Sloterplas, zoals hiernaast getoond, zijn 6 x 6.2 meter (bxd).

Prijs op aanvraag

Moderne carport Sloterplas is een fraai uitgevoerd model, wat mede komt door het grijs gronden van het onbehandeld Douglas hout. De klant heeft het geheel later zelf gegrond en afgelakt. De carport bestaat uit acht staanders en zijn voorzien van betonpoeren om de levensduur van de staanders te verlengen. De staanders worden afgewerkt met onbehandelde Douglas schoren. Het platte dak is voorzien van standaard EPDM-dakbedekking, zetwerk, onbehandelde Douglas boeidelen en zinken zijwaterafvoer tot aan maaiveld.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden.

Fundering

– Acht betonpoeren t.b.v. staanders
– Uitgaande van een waterpas verharde draagkrachtige ondergrond

Staanders

– Acht onbehandelde Douglas staanders
– Afmeting ca. 14 x 14 cm.
– Staanders voorzien van onbehandelde Douglas schoren

Dak

– Onbehandelde Douglas balklaag
– Onbehandelde Douglas vellingdelen
– EPDM-dakbedekking
– Onbehandelde Douglas boeidelen
– Zetwerk
– Zinken zijwaterafvoer tot aan maaiveld


Belangrijkste toepassingen houten carport Sloterplas

Lariks/Douglas hout:
Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd Vuren wat veelal schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Douglas wordt onbehandeld steeds veelzijdiger in verschillende buitentoepassingen ingezet, denk aan gevelbekleding, carports, tuinhuisjes en tuinmeubelen. Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3.

error: Content is protected !!