• Maatwerk garage/carport
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten garage met carport Wijhe 2, zoals hiernaast weergeven, is een maatwerk verblijf welke geheel naar wens is aan te passen. De houten garage Wijhe is opgeleverd met onbehandelde Douglas raam- en deurkozijnen. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren Zweeds Rabat bekleding (duurzaamheidsklasse 2). Het dak is voorzien van dakpanplaten (antraciet) met nokstukken, boeidelen, aluminium zetwerk en zinken goten met hemelwaterafvoer aan twee zijden.

 

De totale afmeting van de houten garage Wijhe 2, zoals hiernaast getoond met carport, zijn 7 x 8 meter (bxd). Het totaal aantal vierkante meters bedraagt 56 m2.

Prijs op aanvraag

Houten garage met carport Wijhe 2 heeft een fraaie uitstraling door de kleurencombinatie van de gevelbekleding en kozijnen. De garage is aan de zijkant voorzien van een carport en heeft in zijn totaliteit een afmeting van 7 x 8 meter (bxd). Ten behoeve van de fundering is er in de garage een geïsoleerde betonvloer (RC-waarde van 3.5) met wapening, vorstrand en afwerkvloer opgenomen. De wanden en het dak zijn hierbij geïsoleerd met een RC-waarde van 2.0. De garage is voorzien van Thermowood Vuren Zweeds rabat gevelbekleding. De deuren en ramen zijn gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De garage is voorzien van een zadeldak met dakpanplaten (antraciet). Het dak wordt afgewerkt met nokstukken, houten boeidelen, zetwerk en een zinken dakgoot. Het volledige bouwwerk heeft een totale oppervlakte van 56 m2.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering

– Geïsoleerde betonvloer RC-waarde 3.5 (350 x 650 cm.)
– Wapening
– Vorstrand
– Afwerkvloer
– Hardhouten onderregel
– Zes antraciet betonpoeren t.b.v. staanders
– Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Staanders

– Zes onbehandelde Douglas staanders
– Afmeting ca. 14 x 14 cm.
– Geschaafd

Wanden

– Regelwerk 38 x 89 mm. (geventileerd/geïsoleerd)
– Isolatie RC-waarde 2.0.
– Thermowood Vuren Zweeds Rabat gevelbekleding
– Fins Vuren interieur platen binnen afwerking
– Eén demontabele wand wordt enkelzijdig bekleed deze is d.m.v. schroeven eruit te halen

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.
Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitz

Ramen en deuren

– Drie onbehandelde Douglas draai-kiepramen
Afmeting (bxh) ca. 84,4 x 120,4 cm.
– Eén enkele onbehandelde Douglas deur 8-ruits.
Afmeting (bxh) ca. 91 x 201,5 cm.
– Eén extra brede onbehandelde Douglas dubbele deur
Afmeting (bxh) ca. 254 x 208 cm.

Dak

– Spanten
– Gordingen
– Geïsoleerde dak elementen
– Isolatie RC-waarde 2.0.
– Tengels
– Folie
– Panlatten
– Dakpanplaten (antraciet)
– Nokstukken
– Houten boeidelen
– Zetwerk
– Zinken hemelwaterafvoer tot aan maaiveld aan twee zijden

Belangrijkste toepassingen houten garage Wijhe 2

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Douglas kozijnen:
De ramen en deuren zijn voorzien van Douglashout. Douglashout valt in duurzaamheidsklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten in Europa. Het kan daardoor onbehandeld worden gebruikt, maar naar wens ook geïmpregneerd worden. Douglashout is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten en heeft ook onbehandeld een lange levensduur. Onbehandeld Douglashout zal relatief snel vergrijzen. Om vergrijzing te voorkomen dient u direct na montage het hout te behandelen. In het geval van grondcontact dient Douglashout onder hoge druk geïmpregneerd te worden. Alleen dan is een langere levensduur te garanderen.

error: Content is protected !!