• Maatwerk garage
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten garage Groessen zoals hiernaast weergeven is een maatwerk garage, welke geheel naar wens is aan te passen. De houten garage Groessen is opgeleverd met kunststof kozijnen, waardoor er weinig onderhoud aan behoeft (enkel schoonmaken). Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren Zweeds Rabat profiel (duurzaamheidsklasse 2). Op het zadeldak zijn Tuile du Nord Artoise gevelpannen (zwart) gelegd.

 

De afmetingen van de houten garage Groessen, zoals hiernaast getoond, zijn 6 x 10 meter (bxd).

Prijs op aanvraag

Houten garage Groessen is een zeer degelijk bouwwerk. Ten behoeve van de fundering is er een geïsoleerde betonvloer met wapening, vorstrand, afwerkvloer en borstwering  De garage is geventileerd aangebracht, hierdoor kan de klant er later zelf voor kiezen om de garage te isoleren. De garage is in totaal zo’n 6 x 10 meter (bxd, 60 m2). De garage is voorzien van Thermowood Vuren Zweeds rabat gevelbekleding (duurzaamheidsklasse 2). De kozijnen zijn gemaakt van kunststof, waardoor de ramen en deuren onderhoudsarm zijn. De garage is voorzien van een zadeldak met Tuile du Nord Artoise pannen (zwart). Het dak wordt afgewerkt met een zinken dakgoot en hemelwaterafvoer tot aan maaiveld aan twee zijden.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering

– Geïsoleerde betonvloer
– Wapening
– Vorstrand
– Afwerkvloer
– Borstwering
– Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden

– Regelwerk 38 x 120 mm.
– Thermowood Vuren Zweeds rabat gevelbekleding
– Regelwerk en folie blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.
Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Ramen en deuren

– Eén elektrische sectionaaldeur (bxh) ca. 220 x 250 cm.
– Eén enkele loopdeur (bxh) 90 x 201,5 cm.
– Vier uitzetramen van (bxh) ca. 70 x 90 cm.

Dak

– Spanten
– Gordingen
– Geïsoleerde Unidek dakplaten
– Tengels
– Panlatten
– Nokpannen
– Tuile du Nord Artoise gevelpannen (zwart)
– Houten boeidelen
– Houten windveren
– Zinken goot aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld

Belangrijkste toepassingen houten garage Groessen

Thermowood gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Kunststof kozijnen:
Door het gebruik van kunststof kozijnen haal je kwaliteit in huis. Kunststof kent een aantal duurzame eigenschappen: onderhoudsarm (niet meer schilderen en geen houtrot), warmte- en geluidsisolerende eigenschappen en de veilige en comfortabele eigenschappen. Met kunststof kozijnen kan jarenlang genoten worden door de hoge kwaliteit van het materiaal.

error: Content is protected !!