• Maatwerk schuur
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten schuur Amsterdam, zoals hiernaast weergegeven, is een maatwerk schuur welke geheel naar wens is aan te passen. De houten schuur Amsterdam is opgeleverd met onbehandelde Douglas kozijnen, waarbij allebei de kozijndeuren geen glaswerk bevatten. De raamkozijnen (uitzetramen) beschikken wel over HR++ beglazing. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van groen geïmpregneerd Douglashout Zweeds Rabat profiel (duurzaamheidsklasse 2). Naast de schuur bevind zich één berging en twee afgescheiden tussenruimtes in het geheel.

 

Het totaal aantal vierkante meters van de houten schuur Amsterdam, zoals hiernaast getoond, bedraagt 65 m2. 10 x 6.5 meter (dxb).

Prijs op aanvraag

Houten schuur Amsterdam is een in 2019 fraai opgeleverde schuur met berging en meerdere tussenruimtes. Aan de rechterzijde bevind zich een berging van 2.8 x 6.5 meter (dxb) met daarnaast twee tussenruimtes (opberghok) van in totaal 1.3 x 6.5 meter. De schuur heeft een totale afmeting van 10 x 6.50 meter (bxd). Ten behoeve van de fundering zijn er veertien (18×18 cm.) betonpoeren onder de veertien (15×15 cm.) staanders geplaatst. Onder de wanden zijn betonbanden met hardhouten onderregels gemonteerd. Voor dit type schuur is als wandbekleding groen geïmpregneerd Douglas Zweeds Rabat profiel gebruikt. Het geheel is niet geïsoleerd en niet geventileerd. Voor de kozijnen is net als de gevelbekleding gebruik gemaakt van groen geïmpregneerd Douglashout. De schuur is voorzien van een zadeldak met op het dak in logische volgorde: spanten, gordingen, vellingdelen, tengels, folie, panlatten, ondervorsten, Tuile du Nord Artoise Ardoise dak-, gevel- en nokpannen (antraciet) met aan twee zijden afgewerkt met een zinken goot en hemelwaterafvoer tot aan maaiveld. Over het geheel (één stuk uitgezonderd) is een zolder opgenomen, bestaande uit: vellingdelen, balklaag, uitspating en balustrade (excl. trap). De schuur, zoals hiernaast is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 65 m2. De nokhoogte van de schuur bedraagt 5 meter.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering

– Veertien betonpoeren (18x18x50 cm.)
– Betonbanden (t.b.v. wanden)
– Hardhouten onderregels (onder wanden)

Staanders

– Veertien (15×15 cm.) staanders

Wanden

– 45 x 70 mm. regelwerk
– Groen geïmpregneerd Douglas Zweeds Rabat bekleding
– Niet geventileerd/niet geïsoleerd
– Regelwerk blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk product. Voor groen geïmpregneerd Douglas geldt, dat dit type hout duurzamer is dan onbehandeld. De duurzaamheidsklasse wordt verhoogd naar klasse 2.

Ramen & deuren

Voor de ramen en deuren is er gebruikt gemaakt van groen geïmpregneerd Douglas. De indeling is als volgt:
– Twee extra brede enkele dichte deuren (bxh, 118×208 cm.)
– Eén extra brede enkele dichte deur (bxh, 254×208 cm.)
– Twee uitzetramen (bxh, 80×100 cm.), met HR++ beglazing

Zolder

In het overkapt gedeelte, één tussenruimte en de berging is een zolder opgenomen. Deze bestaat uit:
– Douglas vellingdelen (onbehandeld)
– Douglas balklaag (onbehandeld)
– Uitsparing
– Balustrade

Dak

– Spanten
– Gordingen
– Vellingdelen
– Groen geïmpregneerde dwarsliggers (15×15 cm.) ten behoeve van zwaarte overbrugging
– Tengels
– Folie
– Panlatten
– Ondervorsten
– Tuile du Nord Artoise Ardoise dakpannen
– Tuile du Nord Artoise Ardoise gevelpannen
– Tuile du Nord Artoise Ardoise nokpannen
– Zinken goot met hemelwaterafvoer aan twee zijden tot aan maaiveld


Belangrijkste toepassingen houten schuur Amsterdam

Lariks/Douglas gevelbekleding:
Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk product. Voor groen geïmpregneerd Douglas geldt, dat dit type hout duurzamer is dan onbehandeld. De duurzaamheidsklasse wordt verhoogd naar klasse 2.

Douglas kozijnen:
Douglas kozijnen zijn het best bestand tegen weer en wind mits ze een behandeling ondergaan hebben. Dit kan door middel van impregneren of spuiten, maar ook door te beitsen of te verven. Onbehandeld gaan de kozijnen op den duur werken en kunnen de kozijnen gaan klemmen. De Douglaskozijnen zijn voorzien van rubberen tochtstrips, beslag en enkel glas of dubbelglas (afhankelijk model raam/deur). Douglas kent van zichzelf een rood/oranje uitstraling, wat vaak een mooi beeld geeft.

error: Content is protected !!