• Maatwerk schuur
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten schuur Beestenboel, zoals hiernaast weergegeven, is een maatwerk schuur welke geheel naar wens is aan te passen. De houten schuur Beestenboel heeft een afmeting van 6 x 12 meter (bxd) en beschikt over onbehandelde Douglas kozijnen waarbij de raampartijen voorzien zijn van dubbelglas. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van geschaafd Thermowood Vuren Zweeds rabat (duurzaamheidsklasse 2). De schuur Beestenboel beschikt over een zolder over de gehele oppervlakte inclusief een vaste steektrap.

 

De afmetingen van de houten schuur Beestenboel, zoals hiernaast getoond, bedraagt 72 m2. inclusief luifel van 1 x 12 meter aan de voorzijde.

Prijs op aanvraag

Prefab schuur Beestenboel is een aantrekkelijke schuur om te zien en zeer strak uitgevoerd door zijn geheel zwarte aankleding. Dit type is uitgevoerd in 6 x 12 meter (bxd) inclusief zijluifel (op de foto aan de achterzijde), maar is volledig te wijzigen naar eigen wens. De zijluifel heeft een afmeting van 1 x 12 meter, leunend op 14 x 14 onbehandelde Douglas staanders. Voor deze schuur is nog geen verdere fundering in de prijs opgenomen. Als gevelbekleding is er gebruikt gemaakt van geschaafd Thermowood Vuren Zweeds rabat (zwart schilderen tegen meerprijs). De schuur is niet geïsoleerd en niet geventileerd. Voor de kozijnen is gebruik gemaakt van onbehandeld Douglas ramen en deuren (schilderwerk mogelijk tegen meerprijs). De schuur is voorzien van een zadeldak met OSB-dakbeschot, sneldekkers, nokpannen, gevelpannen en afgewerkt met windveren en boeidelen inclusief goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld. In de schuur is een zolder opgenomen over de hele breedte en lengte. De schuur, zoals hiernaast is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 72 m2.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering - 1

Betonpoer/tegel, Onderregel, Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden (buiten)

Regelwerk 38 x 89 / 120 / 140 / 184 / 235 mm., Gevelbekleding, Regelwerk blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.
Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Deuren & ramen

Douglas ramen en deuren, Rubberen tochtstrips, Deurbeslag, Echt enkelglas, Dubbelglas

Zadeldak / Schilddak / Piramidedak

Spanten, Gordingen, Tengels, Folie, Panlatten, Sneldekkers, Nokpannen, Gevelpannen, Boeidelen, PVC goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld

Zolder

Balklaag, OSB-vloer, Uitsparting t.b.v. trap, Trap


Belangrijkste toepassingen houten schuur Beestenboel

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC-gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Douglas kozijnen:
Douglas kozijnen zijn het best bestand tegen weer en wind mits ze een behandeling ondergaan hebben. Dit kan door middel van impregneren of spuiten, maar ook door te beitsen of te verven. Onbehandeld gaan de kozijnen op den duur werken en kunnen de kozijnen gaan klemmen. De Douglaskozijnen zijn voorzien van rubberen tochtstrips, beslag en enkel glas of dubbelglas (afhankelijk model raam/deur). Douglas kent van zichzelf een rood/oranje uitstraling, wat vaak een mooi beeld geeft.

error: Content is protected !!