• Maatwerk schuur/garage
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten schuur Goldenking, zoals hiernaast weergegeven, is een maatwerk schuur met garage welke geheel naar wens is aan te passen. Tevens beschikt dit type over een overkapping op de kopse kant. Het houten verblijf Goldenking is opgeleverd met onbehandelde Douglas deur- en raamkozijnen. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van, het van zichzelf, rode blanke Douglashout (duurzaamheidsklasse 3). Op het zadeldak zijn blauwe keramische Tuile du Nord pannen gelegd.

 

De totale afmeting van de houten schuur Goldenking, zoals hiernaast getoond, bedraagt 50 m2 (10×5 meter, bxd).

Prijs op aanvraag

Houten schuur met garage Goldenking heeft een frisse uitstraling door het gebruik van het rode Douglashout en de keramische dakpannen in de kleur antraciet. De schuur beschikt naast de ruime garage over een overkapt gedeelte (zit aan de berging). Ten behoeve van de fundering zijn er betonpoeren onder de Douglas 15 x 15 cm. staanders geplaatst en onderregels onder de wanden. Tevens zitten er Douglas onderliggers in de constructie. Voor de schuur is als wandbekleding onbehandeld Douglas gebruikt (niet geïsoleerd). De schuur heeft een totale afmeting van 10 x 5 meter (bxd). Voor de kozijnen is net als de gevelbekleding gebruik gemaakt van blank Douglashout.  Het zadeldak is voorzien van blauwe keramische Tuile du Nord dakpannen met aan twee zijden een zinken goot en hemelwaterafvoer tot aan maaiveld. De schuur met garage en overkapping, heeft een totale oppervlakte van 50 m2. De nokhoogte van de schuur bedraagt 4.20 meter.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering - 1

Betonpoer/tegel, Onderregel, Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden (buiten)

Regelwerk 38 x 89 / 120 / 140 / 184 / 235 mm., Niet geventileerd/geïsoleerd, Gevelbekleding, Regelwerk blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk product. Douglas wordt onbehandeld steeds veelzijdiger in verschillende buitentoepassingen ingezet, denk aan gevelbekleding, carports, tuinhuisjes en tuinmeubelen. Onbehandeld Douglashout valt in duurzaamheidsklasse 3.

Deuren & ramen

Douglas ramen en deuren, Rubberen tochtstrips, Deurbeslag, Echt enkelglas, Dubbelglas

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Zadeldak / Schilddak / Piramidedak

Spanten, Gordingen, Tengels, Folie, Panlatten, Dakpannen, Nokpannen, Gevelpannen, Boeidelen, Windveren, Zinken goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld


Belangrijkste toepassingen houten schuur met garage Goldenking

Lariks/Douglas gevelbekleding:
Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk product. Voor groen geïmpregneerd Douglas geldt, dat dit type hout duurzamer is dan onbehandeld. De duurzaamheidsklasse wordt verhoogd naar klasse 2.

Douglas kozijnen:
Douglas kozijnen zijn het best bestand tegen weer en wind mits ze een behandeling ondergaan hebben. Dit kan door middel van impregneren of spuiten, maar ook door te beitsen of te verven. Onbehandeld gaan de kozijnen op den duur werken en kunnen de kozijnen gaan klemmen. De Douglaskozijnen zijn voorzien van rubberen tochtstrips, beslag en enkel glas of dubbelglas (afhankelijk model raam/deur). Douglas kent van zichzelf een rood/oranje uitstraling, wat vaak een mooi beeld geeft.

error: Content is protected !!