• Maatwerk schuur
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Moderne schuur Hilversum, zoals hiernaast weergeven, is een maatwerk houten schuur welke geheel naar wens is aan te passen. De houten schuur Hilversum is opgeleverd met hardhouten raam- en deurkozijnen. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren Zweeds Rabat (duurzaamheidsklasse 2). Op het geïsoleerde dak (RC-waarde 3.5) zijn Aluzink felsplaten aangebracht, welke zeer geschikt zijn voor het monteren van zonnepanelen.

 

De totale afmeting van de houten schuur Hilversum, zoals hiernaast getoond, zijn 8 x 12 meter (bxd).

Prijs op aanvraag

Moderne schuur Hilversum heeft door de lichte gevelbekleding en witte kozijnen een mooie en strakke uitstraling. De fundering, de wanden en het dak zijn volledig geïsoleerd met een RC-waarde van 3.5. Hierdoor is de schuur uitstekend geïsoleerd en kan de schuur later ook als gastenverblijf gebruikt worden. De schuur is 8 x 12 meter (bxd). De schuur is voorzien van Thermowood Vuren Zweeds rabat gevelbekleding. De deur- en raamkozijnen zijn vervaardigt uit het onderhoudsarme hardhout. De schuur is voorzien van een zadeldak met aluzink platen en zetstukken. Het dak wordt afgewerkt met een zinken dakgoot. Daarnaast beschikt deze schuur over een zolder voorzien van underlayment platen. De schuur heeft een totale oppervlakte van 96 m2.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering

– Geïsoleerde betonvloer RC-waarde 3.5.
– Afwerkvloer
– Hardhouten onderregels t.b.v. wanden
– Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige waterpas verharde ondergrond

Wanden

– Regelwerk 38 x 140 mm. (geïsoleerd)
– Isolatie RC-waarde 3.5.
– Binnen folie
– Buiten folie
– Thermowood Zweeds rabat gevelbekleding (voor- en zijkanten)
– Zwarte stalen SCH Zweeds rabat delen
– Multiplex interieurplaten binnenafwerking (onbehandeld)

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.
Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Binnenwanden

– Regelwerk 38 x 89 mm. (geïsoleerd)
– Multiplex interieurplaten aan twee zijden (onbehandeld)

Ramen en deuren

– Hardhouten kozijnen
– Eén dubbel vast raam
– Twee dubbele vaste topgevelramen
– Twee dubbele ramen waarvan één draaikiep en één vast
– Twee toegangsdeuren
– Twee binnendeuren

Zolder

– Balklaag
– Underlayment platen (vloer)

Dak

– Gordingen
– Geïsoleerde d akelementen RC-waarde 3.5.
– Aluzink platen
– Zetstukken
– Zinken dakgoot aan twee zijden
– Sparing t.b.v. zonnepanelen voorzien van EPDM

Installatie

– Vijftien zonnepanelen pakket met omvormer
– Het demonteren en afvoeren van de bestaande groepenkast in het woonhuis
– Het leveren en bedrijfsvaardig installeren van een groepenkast fabricaat hager
– Het leveren en aanbrengen van ca. 50 / 60 meter grondkabel 3 x 4 kwadraat
– Het leveren en aanbrengen van ca. 50 / 60 meter loze leidingen 50 mm.
– Het leveren en bedrijfsvaardig installeren van een groepenkast fabricaat hager in de schuur
– Elf lichtpunten
– Vier schakelaars
– Zeven dubbele wandcontactdozen
– Twee stopcontacten

Belangrijkste toepassingen houten schuur Hilversum

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

error: Content is protected !!