• Maatwerk schuur
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten schuur Koekoek, zoals hiernaast weergeven, is een maatwerk schuur welke geheel naar wens is aan te passen. De houten schuur Koekoek is opgeleverd met Douglashouten kozijnen (2x zwart gespoten). Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren Channelsiding gevelbekleding (geschaafd). Thermowood Vuren kent duurzaamheidsklasse 2.

 

De afmetingen van de houten schuur Koekoek, zoals hiernaast getoond, zijn 20 x 6 meter met een overkapt gedeelte van 5 x 6 meter. Totaal 150 m2.

Prijs op aanvraag

Grote schuur met overkapping schuur Koekoek is een enorme schuur van maar liefst 25 x 6 meter (inclusief overdekt gedeelte). Ten behoeve van de fundering is een geïsoleerde betonvloer (20 x 6 meter, RC-waarde 3.5) met daarop wapening, vorstrand en onderrei afwerking. Onder de wanden komen onderregels en onder de drie staanders, drie betonpoeren (antraciet). De schuur heeft een mooie landelijke uitstraling en is geventileerd geleverd bij de klant (om later zelf te isoleren). De schuur is voorzien van Thermowood Vuren Channelsiding gevelbekleding (geschaafd). De kozijnen zijn vervaardigt uit Douglashout (2x zwart gespoten). De schuur is voorzien van een zadeldak met asbestvrije- en lichtdoorlatende golfplaten, houten boeidelen en een zinken goot aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld. De schuur, zoals hiernaast is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van ongeveer 150 m2.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering - 1

Betonpoer/tegel, Onderregel, Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Fundering - 2

Geïsoleerde betonvloer, Wapening, Vorstrand, Onderrei afgewerkt

Wanden (buiten)

Regelwerk 38 x 89 / 120 / 140 / 184 / 235 mm., Geventileerd, Binnenfolie, Gevelbekleding, Regelwerk en folie blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Deuren & ramen

Douglas ramen en deuren, Rubberen tochtstrips, Deurbeslag, Echt enkelglas, Dubbelglas

Zolder

Niet opgenomen

Zadeldak / Schilddak / Piramidedak

Spanten, Gordingen, Tengels, Asbestvrije golfplaten, Boeidelen, Windveren, Zinken goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld

Belangrijkste toepassingen houten schuur Koekoek

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Douglas kozijnen:
Douglas kozijnen zijn het best bestand tegen weer en wind mits ze een behandeling ondergaan hebben. Dit kan door middel van impregneren of spuiten, maar ook door te beitsen of te verven. Onbehandeld gaan de kozijnen op den duur werken en kunnen de kozijnen gaan klemmen. De Douglaskozijnen zijn voorzien van rubberen tochtstrips, beslag en enkel glas of dubbelglas (afhankelijk model raam/deur). Douglas kent van zichzelf een rood/oranje uitstraling, wat vaak een mooi beeld geeft.

error: Content is protected !!