• Maatwerk schuur
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten schuur Koolmees, zoals hiernaast weergegeven, is een maatwerk schuur welke geheel naar wens is aan te passen. De houten schuur Koolmees is opgeleverd met (2x wit gespoten) hardhouten kozijnen en HR++ beglazing. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van (2x zwart gespoten) Thermowood Vuren Zweeds rabat (duurzaamheidsklasse 2). Op het dak liggen sneldekker dakpannen met nokpannen in de kleur antraciet.

De totale afmeting van de houten schuur Koolmees, zoals hiernaast getoond, bedraagt 42 m2, inclusief luifel aan de voorzijde.

Prijs op aanvraag

Schuur met overkapping Koolmees heeft een strakke uitstraling door zijn bijzondere dakvorm en overdekte luifel inclusief hekwerk aan de voorzijde. De schuur is niet geïsoleerd, maar wel geventileerd opgeleverd bij de klant. Hierdoor kan de schuur op een later moment geïsoleerd worden. De schuur heeft een afmeting van 7 x 3 meter, met daarvoor een luifel van eveneens 7 x 3 meter (bxd). Ten behoeve van de fundering, is de schuur geplaatst op een onderregel en zijn er betonpoeren ten behoeve van de staanders geplaatst. De wanden zijn bekleed met Thermowood Vuren Zweeds rabat gevelbekleding (2x zwart gespoten). Voor de kozijnen is gebruik gemaakt van hardhout welke allemaal 2x wit zijn gespoten. Ook de staanders, het hekwerk en de boeidelen zijn 2x wit gespoten. De schuur is voorzien van een klein zadeldak met een schuinaflopend gedeelte voor de luifel, bekleed met sneldekkers en nokstukken. Aan de voor- en achterzijde zijn aan twee zijden zinken goten en hemelwaterafvoer tot aan maaiveld geplaatst. De schuur, zoals hiernaast is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 42 m2. De totale hoogte bedraagt 4 meter.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering - 1

Betonpoer/tegel, Onderregel, Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden (buiten)

Regelwerk 38 x 89 / 120 / 140 / 184 / 235 mm., Geventileerd, Binnenfolie, Gevelbekleding, Regelwerk en folie blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.
Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Zadeldak / Schilddak / Piramidedak

Spanten, Gordingen, Tengels, Folie, Panlatten, Sneldekkers, Nokpannen, Boeidelen, Windveren, Zinken goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld


Belangrijkste toepassingen houten schuur Koolmees

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC-gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

error: Content is protected !!