• Maatwerk schuur
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten schuur Merel, zoals hiernaast weergegeven, is een maatwerk schuur welke geheel naar wens is aan te passen. De houten schuur Merel is opgeleverd met Douglas kozijnen en waarbij de raampartijen voorzien zijn van dubbelglas. Voor de gevelbekleding is eveneens gebruik gemaakt van onbehandeld Douglashout (duurzaamheidsklasse 3).

 

De afmetingen van de houten schuur Merel, zoals hiernaast getoond, bedraagt 48 m2. inclusief luifel van 5 x 2 meter aan de voorzijde.

Prijs op aanvraag

Houten schuur Merel is een zeer populaire en aantrekkelijke schuur. Dit type is uitgevoerd in 5 x 8 meter (bxd) inclusief luifel, maar is volledig te wijzigen naar eigen wens. De luifel heeft een afmeting van 5 x 2 meter, leunend op 14 x 14 Douglas staanders. Voor dit type is als gevelbekleding onbehandeld Douglas gebruikt (schilderwerk tegen meerprijs). De schuur is tevens niet geïsoleerd en niet geventileerd. Net als voor de bekleding van de wanden is voor de kozijnen eveneens gebruik gemaakt van onbehandeld Douglas (schilderwerk mogelijk tegen meerprijs). De schuur is voorzien van een zadeldak met OSB-dakbeschot, sneldekkers en afgewerkt met windveren en boeidelen (geen goten en hemelwaterafvoer inbegrepen). In de schuur is een zolder opgenomen van 5 x 4 meter (boven luifel en gedeelte in de schuur). De schuur, zoals hiernaast is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 48 m2. inclusief overstekken.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering - 1

Onderregel, Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden (buiten)

Regelwerk 38 x 89 / 120 / 140 / 184 / 235 mm., Gevelbekleding, Regelwerk en folie blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk product. Douglas wordt onbehandeld steeds veelzijdiger in verschillende buitentoepassingen ingezet, denk aan gevelbekleding, carports, tuinhuisjes en tuinmeubelen. Onbehandeld Douglashout valt in duurzaamheidsklasse 3.

Deuren & ramen

Douglas ramen en deuren, Rubberen tochtstrips, Deurbeslag, Echt enkelglas, Dubbelglas

Zadeldak / Schilddak / Piramidedak

Spanten, Gordingen, Tengels, Folie, Panlatten, Sneldekkers, Nokvorsten, Boeidelen, Windveren, Zinken goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld


Belangrijkste toepassingen houten schuur Merel

Lariks/Douglas gevelbekleding:
Douglas hout is een naald houtsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Douglas is sterk en uiterst taai waardoor het uiterst goed toepasbaar is. Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd Vuren wat veelal schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Douglas wordt onbehandeld steeds veelzijdiger in verschillende buitentoepassingen ingezet, denk aan gevelbekleding, carports, tuinhuisjes en tuinmeubelen. Onbehandeld Douglashout valt in duurzaamheidsklasse 3.

Douglas kozijnen:
Douglas kozijnen zijn het best bestand tegen weer en wind mits ze een behandeling ondergaan hebben. Dit kan door middel van impregneren of spuiten, maar ook door te beitsen of te verven. Onbehandeld gaan de kozijnen op den duur werken en kunnen de kozijnen gaan klemmen. De Douglaskozijnen zijn voorzien van rubberen tochtstrips, beslag en enkel glas of dubbelglas (afhankelijk model raam/deur). Douglas kent van zichzelf een rood/oranje uitstraling, wat vaak een mooi beeld geeft.

error: Content is protected !!