• Maatwerk schuur
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten schuur Oosthuizen zoals hiernaast weergeven is een maatwerk schuur, welke geheel naar wens is aan te passen. De houten schuur Oosthuizen is opgeleverd met hardhouten kozijnen ramen- en deuren. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Thermowood (antraciet/grijs gespoten) (duurzaamheidsklasse 2).

 

De afmetingen van de houten schuur Oosthuizen, zoals hiernaast getoond, zijn 12 x 5 meter (bxd) met een totale hoogte van 6 meter.

Prijs op aanvraag

Houten schuur Oosthuizen heeft vanwege de materiaal- en kleuren combinatie een prachtig uitstraling. De fundering, de wanden en het dak zijn volledig geïsoleerd met een RC-waarde van 3.5. De schuur is zo’n 12 meter breed en 5 meter diep. De schuur is voorzien van Thermowood Zweeds rabat gevelbekleding (antraciet/grijs gespoten). De deuren en ramen zijn gemaakt van hardhout. De schuur is voorzien van een zadeldak met Tuil du Nord dakpannen en Tuil du Nord nokvorsten. Het dak wordt afgewerkt met houten windveren (wit) en een zinken dakgoot. Daarnaast beschikt deze schuur over een zolder voorzien van vellingdelen. De schuur heeft een totale oppervlakte van 60 m2.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering

– Uitgaande van aanwezige fundering
– Geïsoleerde houten vloer RC-waarde 3.5.

Wanden

– Regelwerk 38 x 120 mm. (geïsoleerd)
– Isolatie RC-waarde 3.5.
– Binnen folie.
– Buiten folie.
– Thermowood Zweeds rabat (antraciet/grijs gespoten)
– Multiplex interieur platen 12 mm.

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.
Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Binnenwanden

– Regelwerk 38 x 89 mm. (geïsoleerd)
– Multiplex interieur platen 12 mm.

Ramen en deuren

– Eén hardhouten enkele deur
– Eén hardhouten dubbele deur
– Twee hardhouten openslaande ramen met thermopane beglazing en tochtstrip (afmeting ca. 70 x 90 cm.)
– Drie hardhouten openslaande ramen met thermopane beglazing en tochtstrip (afmeting ca. 98 x 144 cm.)
– Velux dakraam (afmeting ca. 98 x 144 cm.)

Zolder

– Balklaag
– Vellingdelen
– Balustrade

Dak

– Spanten
– Gordingen
– Geïsoleerde dak elementen RC-waarde 3.5.
– Tengels
– Panlatten
– Tuil du Nord dakpannen
– Tuil du Nord nokvorsten
– Windveren
– Zinken dakgoot tot aan maaiveld

Belangrijkste toepassingen houten schuur Oosthuizen

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

error: Content is protected !!