• Maatwerk schuur
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten schuur Torenvalk, zoals hiernaast weergeven, is een maatwerk schuur welke geheel naar wens is aan te passen. De houten schuur Torenvalk is opgeleverd met hardhouten kozijnen (2x wit gespoten). Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren rabatdelen gevelbekleding (2x zwart gespoten, geschaafd). Thermowood Vuren kent duurzaamheidsklasse 2.

 

De afmeting van de houten schuur Torenvalk, zoals hiernaast getoond, bedraagt 9 x 5 meter. Totale oppervlakte bedraagt 45 m2.

Prijs op aanvraag

Houten schuur Torenvalk is een luxe type zadeldak schuur. Door de mooie combinatie tussen de zwarte gevelbekleding, de blanke 15 x 15 cm. staanders/balken (fijnbezaagd) en de witte kozijnen/boeiboorden, krijgt de schuur een moderne en landelijke uitstraling. Voor de fundering bestaat er de mogelijkheid om voor een (geïsoleerde) betonvloer met borstwering te kiezen, maar dit zit niet bij de prijs inbegrepen! Onder de wanden zijn wel onderregels opgenomen. De schuur is voorzien van Thermowood Vuren rabatdelen (2x zwart gespoten, geschaafd) en is geventileerd aangebracht. Dit geeft de mogelijkheid om de schuur later zelf te isoleren. De kozijnen zijn vervaardigt uit hardhout (2x wit gespoten). De schuur is voorzien van een zadeldak met dakbeschot en (nok)pannen en afgewerkt met houten boeidelen (wit gespoten). Over de gehele schuur is een zolder inbegrepen voorzien van balklaag, OSB-vloer en vlizo trap. De schuur, zoals hiernaast is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van ongeveer 45 m2.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering - 1

Onderregel, Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden (buiten)

Regelwerk 38 x 89 / 120 / 140 / 184 / 235 mm., Geventileerd, Binnenfolie, Gevelbekleding, Regelwerk en folie blijft aan de binnenzijde in het zicht

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Zolder

Balklaag, OSB-vloer, Uitsparting t.b.v. trap, Trap

Zadeldak / Schilddak / Piramidedak

Spanten, Gordingen, Tengels, Folie, Panlatten, Dakpannen, Nokpannen, Gevelpannen, Boeidelen, Windveren, Zinken goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld

Belangrijkste toepassingen houten schuur Torenvalk

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

error: Content is protected !!