• Maatwerk tuinkantoor
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten tuinkantoor Apeldoorn zoals hiernaast weergeven is een maatwerk tuinkantoor, welke geheel naar wens is aan te passen. Het houten tuinkantoor Apeldoorn is opgeleverd met één hardhouten dubbele deur. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Red Cedar channelsiding (duurzaamheidsklasse 2). Het dak is afgewerkt met balklaag, OSB-beplating, 40 mm. PIR-isolatie, EPDM-dakbedekking en zetwerk.

 


De afmetingen van het houten tuinkantoor Apeldoorn, zoals hiernaast getoond, zijn 8 x 5 meter (bxd) en heeft een totaal oppervlak van 40 m2.

Prijs op aanvraag

Houten tuinkantoor Apeldoorn is een zeer degelijk tuinkantoor met een prachtige uitstraling. Het tuinkantoor is niet geïsoleerd, wel geventileerd. Hierdoor is het mogelijk het tuinkantoor later zelf te isoleren. Het tuinkantoor is voorzien van wanden die bekleed zijn met Red Cedar channelsidings profiel. Het tuinkantoor beschikt over één hardhouten dubbele deur (wit gegrond). Het platte dak is voorzien van balklaag, OSB-beplating, 40 mm. PIR-isolatie, EPDM-dakbedekking en zetwerk. Houten tuinkantoor Apeldoorn zoals hiernaast als voorbeeld weergegeven, heeft een totale oppervlakte van 40 m2.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Fundering

– Betonvloer
– Afwerkvloer
– Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige waterpas verharde ondergrond

Wanden

– Voorkant Red Cedar Channelsidings
– Achter- en zijkant onderhoudsarme kunststof schroten horizontaal
– Wanden voorzien van dampscherm, hierdoor kunt u later zelf eenvoudig isoleren
– Geen binnenafwerking

Deur

– Eén hardhouten dubbele deur wit gegrond

Dak

– Balklaag
– OSB-beplating
– 40 mm. PIR isolatie
– EPDM-dakbedekking
– Zetwerk
– Onderzijde constructie blijft in het zicht

Belangrijkste toepassingen houten tuinkantoor Apeldoorn

Red Cedar gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Red Cedar is één van de meest duurzame naaldhoutsoorten en staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit. De kenmerkende eigenschappen van Cedar zijn: duurzaam, licht van gewicht, zeer stabiel, goed bewerkbaar en een rechte draad met fijne nerfstructuur (nerf kan wel loslaten). Het hout kan uitstekend onbehandeld toegepast worden waardoor het met de tijd gaat vergrijzen. Het hout is zeer vormvast wat wil zeggen dan het minimaal krimpt en uitzet. Door de minimale werking hecht verf en lak ook uitstekend op dit hout. Red Cedar is wel een zachte houtsoort, waardoor dit type (onbehandeld) gevoelig is voor beschadigingen.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

error: Content is protected !!