• Maatwerk tuinwoning
  • Ontwerp op maat


  • Levering en montage
  • Realisatie in 2-3 maanden

Houten tuinwoning Melick zoals hiernaast weergeven is een maatwerk verblijf, welke geheel naar wens is aan te passen. Het geheel is opgeleverd met kunststof raam- en deurenkozijnen. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren (duurzaamheidsklasse 2).

 


De afmetingen van de houten tuinwoning Melick, zoals hiernaast getoond, zijn 9,5 x 5 meter (bxd).

Prijs op aanvraag

Houten tuinwoning Melick is een luxe gerealiseerd verblijf in de tuin van een klant in Melick met keuken, terras en saunaruimte. Het verblijf is volledig geïsoleerd, waardoor het geschikt is om er gedurende het hele jaar in te verblijven. De wanden zijn bekleed met Thermowood Vuren Rabat. De twee schuifpuien bestaan uit kunststof kozijnen met thermopane beglazing (HR++. Het platte dak is voorzien van EPDM-dakbedekking. Houten tuinwoning Melick zoals hiernaast als voorbeeld weergegeven, heeft een totale oppervlakte van 47,5 m2.

Let er op dat dit een maatwerk model is en eigen wensen mogelijk zijn!

Fundering

– Schroef fundering
– Zwevende houten vloer
– Uitgaande van aanwezigheid van een bouwrijpe draagkrachtige waterpas verharde ondergrond

Vloer

– Terrasvloer volledig voorzien van een Bankirai vloer
– Binnenruimte laminaat

Wanden

– Regelwerk
– Thermowood rabatdelen
– Binnenzijde afgewerkt met hout design platen

Ramen en deuren

– Schuifpuien
– Kunststof kozijnen
– Thermopane beglazing

Dak

– Balklaag
– Geïsoleerde dak elementen
– EPDM-dakbedekking
– Zetwerk
– PVC zijwaterafvoer tot aan maaiveld

Sauna

– Eén saunabank
– Sauna kachel
– Sauna accessoires
– Binnenzijde volledig afgewerkt

Installatie

– Complete elektra installatie
– Complete water installatie
– Riool water aansluiting
– Infrarood verwarming
– Handdouche buiten

Belangrijkste toepassingen tuinwoning Melick

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Kunststof kozijnen:
Door het gebruik van kunststof kozijnen haal je kwaliteit in huis. Kunststof kent een aantal duurzame eigenschappen: onderhoudsarm (niet meer schilderen en geen houtrot), warmte- en geluidsisolerende eigenschappen en de veilige en comfortabele eigenschappen. Met kunststof kozijnen kan jarenlang genoten worden door de hoge kwaliteit van het materiaal.

error: Content is protected !!