• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Het type Nachtegaal zoals hiernaast weergeven, is een maatwerk gastenverblijf welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe gastenverblijven geldt, dat deze (naar wens) geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kunnen worden. Het geheel is opgeleverd met hardhouten kozijnen, HR++ beglazing, waardoor dit type model ten goede komt aan het milieu. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van zwart Thermowood Vuren potdekselwerk (duurzaamheidsklasse 2). De woning beschikt over een houten garage, dubbele carport en is tevens als gastenverblijf te gebruiken.

 


Informeer bij ons naar alle duurzame toepassingen en realiseer binnen de kortste keren je eigen droomverblijf! De totale oppervlakte, zoals hiernaast getoond, bedraagt 120 m2.

Prijs op aanvraag

Het enorme verblijf Nachtegaal is een prachtig opgeleverde woning in Groessen. De woning is volledig geïsoleerd opgeleverd, waardoor de woning geschikt is om er gedurende het hele jaar in te verblijven. De woning heeft tevens de beschikking over een dubbele carport en garage en is tevens als gastenverblijf / B&B te gebruiken. De woning is voorzien van wanden die bekleed zijn met zwart Thermowood Vuren potdekselwerk en is afgewerkt met eikenhouten gebinten en schoren, wat zorgt voor een fraai aanzicht. Het geheel bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer, toilet, slaapkamer en een kleine berging. De goothoogte van de woning is 2.70 meter en de nok bevind zich op 5 meter hoogte. Voor het dak is gebruik gemaakt van Unidek platen en Tuile du Nord Artoise dakpannen (antraciet) De totale oppervlakte van de Nachtegaal, zoals het voorbeeldmodel toont, bedraagt 120 m2. Andere wensen? Geen probleem, dit model is compleet aan te passen aan je wensen.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering

– Geïsoleerde betonvloer RC-waarde 3.5
– Wapening
– Vorstrand
– Afwerkvloer
– Uitgaande van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden

– Regelwerk
– Zwart Thermowood Zweeds rabat gevelbekleding
– Isolatiemateriaal (RC-waarde 4.5)
– Agnes one step binnenafwerking
– Plafond voorzien van gestucte gipsplaten
– Achterwand carport afgewerkt aan twee zijden
– Meranti mulitplex platen binnenafwerking in de schuur

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.
Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Ramen en deuren

– Hardhouten kozijnen
– Dubbele garagedeur met daar achter glasbreedte (afmeting bxh ca. 250 x 220 cm.)
– Deurpartij met twee zijlichten (afmeting bxh ca. 70 x 220 cm.)
– Eén loopdeur met half glas
– Drie ramen (afmeting bxh ca. 60 x 60 cm.)
– Drie dubbele ramen (afmeting bxh ca. 120 x 120 cm.)
– Eén dubbel luik t.b.v. bereikbaarheid zolder (afmeting lxb 150 x 170 cm.)
– Eén dubbele opgeklampte deur
– Twee schuifdeuren binnen
– Drie dichte boarddeuren binnen
– Eén dubbele schuifdeur voor de wasmachine binnen

Dak

– Unidek dakplaten
– Isolatiemateriaal (RC-waarde 6.0)
– Tuile du Nord Artoise pannen
– Vorsten
– Gevelpannen
– Zinken goten aan twee zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld
– Zadeldakmodel

Installatie

– Wasmachineruimte voorzien van wateraansluiting en twee elektrapunten
– CV ketel voorzien van gas, elektrapunten en afvoer door dak
– Meterkast voorzien van elektra
– Aanbrengen pomp t.b.v. vloerverwarming
– Keuken voorzien van elektriciteit en wateraansluiting
– Badkamer met ventilator
– Elektra, water (warm en koud) en riool 1 meter uit de gevel
– CV ketel incl. radiator in slaap- en woonkamer
– Vloerverwarming in woonkamer/keuken en badkamer
– Standaard sanitair

Belangrijkste toepassingen Nachtegaal

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

error: Content is protected !!