• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Het type Eider is een maatwerk schuurwoning welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe woningen geldt, dat deze (naar wens) geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kunnen worden. De Eider is opgeleverd met, volledig onderhoudsvrije, geïsoleerde aluminium kozijnen en HR ++ beglazing. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van verticaal Thermowood Vuren Channelsiding profiel (duurzaamheidsklasse 2). Het dak is afgewerkt met Aluzink Felsdelen en isolatie RC-waarde naar wens.

 


Informeer naar alle mogelijke toepassingen voor een houten duurzame woning en realiseer binnen de kortste keren je eigen duurzame woning! De totale oppervlakte van de woning, zoals hiernaast getoond, bedraagt 110 m2.

Prijs op aanvraag

Luxe schuurwoning Eider is een mooi vormgegeven woning, met een moderne uitstraling. De woning is volledig geïsoleerd, waardoor de woning geschikt is om er gedurende het hele jaar in te verblijven. De schuurwoning is voorzien van wanden die bekleed zijn met verticale Thermowood Vuren Channelsiding profiel. De beglazing is voorzien van Thermopane HR++ en de kozijnen zijn voorzien van geïsoleerd aluminium. Het zadeldak model is voorzien van Zinken Felsdelen. De binnenzijde van de woning wordt voorzien van Fins Vuren beplating. Daarnaast is de gehele woning aan te passen aan je wensen. De woning, zoals hiernaast als voorbeeldmodel is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 110 m2.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering (beton)

Geïsoleerde betonvloer (RC-waarde 3.5), Wapening, Vorstrand, Afwerkvloer, Onderregel, Uitgaande van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Buitenwanden

Regelwerk 38 x 235 mm., Isolatiemateriaal, Binnenfolie, Buitenfolie, Gevelbekleding (zie hieronder), Fermacell platen binnenafwerking

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, Voldoen aan internationale norm DIM en ISO 9001, Gelaagd veiligheidsglas / HR++ beglazing, Volledig onderhoudsvrij, Aluminium geïsoleerde kozijnen, voorzien van, KOMO / SKH gecertificeerd, Voldoende ventilatieroosters

Dak (zadel)

Gipsplaten plafond (sausklaar), Onbehandelde Vuren spanten, Onbehandelde Vuren gordingen, Geïsoleerde dakelementen, Tengels, Aluzink felsdelen, Inpandige goot

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Optioneel: sportjes, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain

Belangrijkste toepassingen Eider

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Aluminium (geïsoleerde) kozijnen:
Een aluminium kozijn is altijd een lust voor het oog. Aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium kozijnen garandeert bovendien een maximale lichtinval. Laat de zon nu maar schijnen! Met aluminium kozijnen, garandeert Bulko kwalitatief hoogwaardige profielsystemen. Er zijn meerdere mogelijkheden tot het togen van profielen, waardoor bijna ieder vorm en afmeting te maken is.

Fins Vuren beplating (PEFC certificering):
Fins Vuren (Underlayment) zijn constructieplaten uitstekend geschikt als binnenbekleding omdat de platen zeer sterk en stijf zijn. Verder zijn de platen goed te monteren doordat ze vrij licht zijn en beschikking over tong & groef, waardoor het goed op elkaar aan sluit. De platen zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bronnen, wat te herkennen is aan de PEFC certificering.

error: Content is protected !!