• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Schuurwoning Fuut zoals hiernaast weergeven, is een maatwerk woning welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe schuurwoningen geldt, dat deze (geheel naar wens) geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kunnen worden. De woning is opgeleverd met onderhoudsarme hardhouten kozijnen, HR++ beglazing, waardoor dit type model ten goede komt aan het milieu. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van donkerbruin Cape Cod delen (Amerikaans Grenen). De binnenzijde is traditioneel, overeenkomstig met de buitenzijde, afgewerkt aan de hand van Grenen Vellingdelen voor de wanden. Deze eigentijdse schuurwoning is tevens toe te passen als chaletwoning of, ook ideaal geschikt, als gastenverblijf.

 


Informeer bij ons naar alle duurzame toepassingen en realiseer binnen de kortste keren je eigen droom schuurwoning! De totale oppervlakte van de woning inclusief verdieping, zoals hiernaast getoond, bedraagt maar liefst 162 m2.

Prijs op aanvraag

Schuurwoning Fuut is volledig geïsoleerd opgeleverd, waardoor de luxe woning geschikt is om er gedurende het hele jaar in te verblijven. De woning is voorzien van wanden die bekleed zijn met verticale donkerbruine Cape Cod Zweeds Rabat delen (duurzaamheidsklasse 2). Cape Cod is gemaakt van Amerikaans Grenen, wat zeer duurzaam is. De binnenzijde is traditioneel, overeenkomstig met de buitenzijde, afgewerkt aan de hand van Grenen Vellingdelen voor de wanden. Deze eigentijdse schuurwoning, tevens geschikt als gastenverblijf, beschikt over kozijnen die zijn vervaardigt uit het onderhoudsarme hardhout. De kozijnen zijn aan de buitenzijde in dezelfde RAL-kleur opgeleverd als de Cape Cod donkerbruine gevelbekleding. Het totale oppervlak van de Fuut inclusief gehele bovenverdieping, zoals het voorbeeldmodel toont, bedraagt 162 m2.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering (beton)

Geïsoleerde betonvloer (RC-waarde 3.5), Wapening, Vorstrand, Afwerkvloer, Onderregel, Uitgaande van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Buitenwanden

Regelwerk 38 x 235 mm., Isolatiemateriaal, Binnenfolie, Buitenfolie, Gevelbekleding (zie hieronder), Fermacell platen binnenafwerking

Gevelbekleding

Cape Cod is een houten gevelbekleding dat al jaren met succes weerstand biedt tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden. Vervaardigd volgens innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. Cape Cod wordt gemaakt van Lodgepole Pine, ook wel bekend als Noord-Amerikaans grenen. Cape Cod wordt afgewerkt met een hoogwaardige watergedragen acrylaat lak. Hierdoor is het bestendig tegen alle weersinvloeden. Het product geeft 15 jaar garantie en is in vrijwel alle profielen verkrijgbaar.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Dak (zadel)

Gipsplaten plafond (sausklaar), Onbehandelde Vuren spanten, Onbehandelde Vuren gordingen, Geïsoleerde dakelementen

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Optioneel: sportjes, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain

Belangrijkste toepassingen Fuut

Cape Cod gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Cape Cod is een houten gevelbekleding dat al jaren met succes weerstand biedt tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden. Vervaardigd volgens innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. Cape Cod wordt gemaakt van Lodgepole Pine, ook wel bekend als Noord-Amerikaans grenen. Cape Cod wordt afgewerkt met een hoogwaardige watergedragen acrylaat lak. Hierdoor is het bestendig tegen alle weersinvloeden. Het product geeft 15 jaar garantie en is in vrijwel alle profielen verkrijgbaar.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

error: Content is protected !!