• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Schuurwoning Sperwer, zoals hiernaast weergeven, is een maatwerk woning welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe schuurwoningen geldt, dat deze geïsoleerd en compleet naar wens samengesteld kan worden. De woning is opgeleverd met onderhoudsarme kunststof kozijnen inclusief HR++ beglazing. Voor de gevel- en dakbekleding is gebruik gemaakt van donkerbruin geoliede verticale Thermowood Vuren Channelsidingdelen (duurzaamheidsklasse 2). De binnenzijde is evenals de buitenzijde zeer modern afgewerkt aan de hand van een betonlook plafond en lichtbruine brede Vellingdelen voor de wanden.

 Informeer bij ons naar alle duurzame toepassingen en realiseer binnen de kortste keren je eigen droom schuurwoning! De totale oppervlakte van de woning met verdieping, zoals hiernaast getoond, bedraagt maar liefst 270 m2. (Twee keer 18 x 7.5 meter).

Prijs op aanvraag

Schuurwoning Sperwer is volledig geïsoleerd opgeleverd, waardoor de luxe woning geschikt is om er gedurende het hele jaar in te verblijven. Het bijzondere aan de woning is dat hij in zijn geheel is voorzien van donkerbruin geoliede verticale Thermowood Vuren Channelsiding delen (duurzaamheidsklasse 2). De binnenzijde is evenals de buitenzijde zeer modern afgewerkt aan de hand van een betonlook plafond en lichtbruine brede Vellingdelen voor de wanden. In de woning zijn op het eerste oog niet veel raampartijen, maar door de zeer slimme dakvorm, is het bovenste gedeelte in de woning helemaal open. Door deze slimme architectuur, komt er enorm veel lichtinval in de woning. De kozijnen zijn vervaardigt uit het onderhoudsarme kunststof. De kozijnen zijn aan de buitenzijde en binnenzijde antraciet opgeleverd. De woning heeft een nokhoogte van maar liefst 8 meter. Het totale oppervlak van de Sperwer inclusief complete ondergrondse kelder, zoals het voorbeeldmodel toont, bedraagt 270 m2.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering (beton)

Geïsoleerde betonvloer (RC-waarde 3.5), Wapening, Vorstrand, Afwerkvloer, Onderregel, Uitgaande van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Buitenwanden

Regelwerk 38 x 235 mm., Isolatiemateriaal, Binnenfolie, Buitenfolie, Gevelbekleding (zie hieronder), Fermacell platen binnenafwerking

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, Voldoen aan internationale norm DIM en ISO 9001, Gelaagd veiligheidsglas / HR++ beglazing, Onderhoudsarm, De buitenkozijnen bestaan uit kunststof, voorzien van, KOMO / SKH gecertificeerd, Voldoende ventilatieroosters

Dak (zadel)

Gipsplaten plafond (sausklaar), Onbehandelde Vuren spanten, Onbehandelde Vuren gordingen, Geïsoleerde dakelementen, Tengels, Gevelbekleding Thermowood, Inpandige goot

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Optioneel: sportjes, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain

Belangrijkste toepassingen Sperwer

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Kunststof kozijnen:
Door het gebruik van kunststof kozijnen haal je kwaliteit in huis. Kunststof kent een aantal duurzame eigenschappen: onderhoudsarm (niet meer schilderen en geen houtrot), warmte- en geluidsisolerende eigenschappen en de veilige en comfortabele eigenschappen. Met kunststof kozijnen kan jarenlang genoten worden door de hoge kwaliteit van het materiaal.

error: Content is protected !!