• Maatwerk gastenverblijf/poolhouse
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Het type Zwarte Mees zoals hiernaast weergeven, is een maatwerk verblijf welke geheel naar eigen wens te ontwerpen is. Voor al onze luxe woningen en verblijven geldt, dat deze (naar wens) geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kunnen worden. De Zwarte Mees is opgeleverd met onderhoudsarme hardhouten kozijnen en HR++ beglazing. Het Poolhouse beschikt over zeer robuuste staanders (palen) en boeidelen, wat ten goede komt aan de uitstraling. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van zwart Thermowood Vuren Zweeds Rabat (duurzaamheidsklasse 2).

 

Informeer bij ons naar alle (duurzame) toepassingen en realiseer, binnen de kortste keren je eigen unieke woning / poolhouse. De totale oppervlakte van het luxe verblijf, zoals hiernaast getoond, bedraagt 75 m2.

Prijs op aanvraag

Luxe verblijf Zwarte Mees is goed geïsoleerd, waardoor dit type geschikt is om het hele jaar door prettig in te verblijven. Dit type woning kan dienen als chaletwoning, recreatiewoning maar ook als gastenverblijf of poolhouse. De woning is voorzien van wanden die bekleed zijn met zwart Thermowood Vuren Zweeds Rabat. Thermowood (Thermohout) Vuren heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor zijn duurzaamheid verhoogd is tot klasse 2. De woning is opgebouwd uit duurzame materialen, zoals de hardhouten raam- en deurkozijnen die worden vervaardigt uit Dark Meranti inclusief dubbele beglazing (HR++). Het dak is voorzien van een Douglas balklaag met daarop Douglas houten Vellingdelen. Het dak beschikt over 40mm PU isolatie en als dakbedekking is er EPDM-folie gebruikt. De Zwarte Mees beschikt, zoals het voorbeeldmodel hiernaast toont, over een totale oppervlakte van 75 m2. Het type Zwarte Mees, opgeleverd in Nieuw Vennep, is geheel te wijzigen naar eigen inzichten.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering

– Geïsoleerde kantplank
– Angelim regel (afmeting 50 x 70 cm.)
– Funderingsbalk
– Kanaalplaatvloer

Wanden

– Regelwerk 38 x 89 mm.
– Horizontaal zwart Thermowood gevelbekleding
– 80 mm. glaswol isolatiemateriaal
– RC-waarde 2.0.

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Ramen en deuren

– Hardhouten kozijnen
– Eén enkele loopdeur (afmeting ca. 120 x 210 cm.)
– Eén enkele loopdeur (afmeting ca. 93 x 210 cm.)
– Twee dubbele deuren met driekwart glas
– Eén enkel uitzetraam t.b.v. badkamer
– Drie binnendeuren

Dak

– Douglas balklaag
– Douglas vellingdelen
– 40mm PU isolatie
– EPDM-dakbedekking
– Balklaag blijft in het zicht

Belangrijkste toepassingen Zwarte Mees

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

error: Content is protected !!