• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Het type Grijze Wouw, zoals hiernaast weergeven, is een maatwerk woning welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe woningen geldt, dat deze geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kunnen worden. De Grijze Wouw is opgeleverd met, onderhoudsarme, kunststof kozijnen en HR ++ beglazing. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van horizontaal Thermowood Vuren dicht Rhombus profiel (duurzaamheidsklasse 2). De zeer brede puien en het vele glaswerk geeft de woning veel (luxe) uitstraling. Op het platte dak ligt EPDM-dakbedekking wat is afgewerkt met zetwerk.

 


Informeer bij ons naar alle mogelijke toepassingen voor een woning en realiseer binnen de kortste keren je eigen droomwoning! De totale oppervlakte van de woning, zoals hiernaast getoond, bedraagt 90 m2.

Prijs op aanvraag

Moderne woning Grijze Wouw heeft vanwege het vele glaswerk en zijn strakke afwerking een zeer moderne uitstraling. Deze zeer ruime gelijkvloerse woning, is ideaal geschikt om te gebruiken als chaletwoning, maar ook als luxe mantelzorgwoning. De woning is volledig geïsoleerd en daardoor ideaal geschikt om er gedurende het hele jaar in te verblijven. De houtskeletbouw woning is voorzien van wanden die bekleed zijn met horizontaal Thermowood Vuren (grijs gespoten) dicht Rhombus profiel. De gehele voorzijde van de woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas (HR++) met in het midden zeer brede glazen schuifpuien. De woning heeft een plat dak dat is voorzien van EPDM-dakbedekking. Aan de voorzijde van de ecologische woning zit een breed terras waar heerlijk van de zon genoten kan worden. Daarnaast is de gehele woning aan te passen aan je wensen. De Grijze Wouw, zoals hiernaast als voorbeeldmodel is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 90 m2.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering (onderstel)

Stalen onderstel, Geïsoleerde houten vloer, bestaande uit: cementplaat, isolatie RC-waarde 3.5 en OSB-beplating, Onderregel, Uitgaande van een bouwrijpe waterpas verharde draagkrachtige ondergrond

Buitenwanden

Regelwerk 38 x 235 mm., Isolatiemateriaal, Binnenfolie, Buitenfolie, Gevelbekleding (zie hieronder), Fermacell platen binnenafwerking

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, Voldoen aan internationale norm DIM en ISO 9001, Gelaagd veiligheidsglas / HR++ beglazing, Onderhoudsarm, De buitenkozijnen bestaan uit kunststof, voorzien van, KOMO / SKH gecertificeerd, Voldoende ventilatieroosters

Dak (plat)

EPDM-dakbedekking, Gipsplaten plafond (sausklaar), Isolatiemateriaal, Onbehandeld Vuren balklaag, Plastisol zetwerk

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Optioneel: sportjes, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain

Belangrijkste toepassingen Grijze Wouw

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Kunststof kozijnen:
Door het gebruik van kunststof kozijnen haal je kwaliteit in huis. Kunststof kent een aantal duurzame eigenschappen: onderhoudsarm (niet meer schilderen en geen houtrot), warmte- en geluidsisolerende eigenschappen en de veilige en comfortabele eigenschappen. Met kunststof kozijnen kan jarenlang genoten worden door de hoge kwaliteit van het materiaal.

error: Content is protected !!