• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Het type Kloet is een maatwerk woning, welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe woningen geldt, dat deze geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kunnen worden. Dit type is zowel geschikt als schuurwoning als chaletwoning. De Kloet is opgeleverd met, onderhoudsarme, hardhouten kozijnen en HR ++ beglazing. Voor de gevel- en dakbedekking is gebruik gemaakt van Thermowood Vuren Open Rhombus profielen (duurzaamheidsklasse 2). Doordat de woning geheel voorzien is van zwarte houten profielen, krijgt het een bijzonder strakke uitstraling.

 


Informeer bij ons naar alle mogelijke toepassingen voor een houten chalet of schuurwoning en realiseer binnen de kortste keren je eigen houten droomhuis! De totale oppervlakte van de woning, zoals hiernaast getoond, bedraagt 85 m2.

Prijs op aanvraag

Houten woning Kloet is een zeer strakke woning, wat mede komt door de gehele zwarte (gevelbekleding) afwerking. De woning is volledig geïsoleerd, waardoor de chalet of schuurwoning geschikt is om er gedurende het hele jaar in te verblijven. De woning is voorzien van wanden die bekleed zijn met verticale Thermowood Vuren Open Rhombus profielen. Tevens is het gehele dak voorzien met Thermowood Vuren Open Rhombus. De gevel- en dakbekleding zijn twee keer zwart gespoten, maar dit kan geheel naar eigen wens worden uitgevoerd. De kozijnen zijn voorzien van het onderhoudsarme hardhout (zwart gegrond), met HR++ beglazing. Ook kennen enkele raampartijen, mooi vormgegeven zwarte lamellen. De binnenzijde van dit voorbeeldmodel, is afgewerkt met deels stucwerk en deels houten profielen. Daarnaast is de gehele woning aan te passen aan je wensen. Het houten huis, zoals hiernaast afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 85 m2 (15,5×5,5 meter).

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering (beton)

Geïsoleerde betonvloer (RC-waarde 3.5), Wapening, Vorstrand, Afwerkvloer, Onderregel, Uitgaande van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Buitenwanden

Regelwerk 38 x 235 mm., Isolatiemateriaal, Binnenfolie, Buitenfolie, Gevelbekleding (zie hieronder), Fermacell platen binnenafwerking

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Dak (zadel)

Gipsplaten plafond (sausklaar), Onbehandelde Vuren spanten, Onbehandelde Vuren gordingen, Geïsoleerde dakelementen, Tengels, Gevelbekleding Thermowood, Inpandige goot

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Optioneel: sportjes, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain

Belangrijkste toepassingen Kloet

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!


error: Content is protected !!