• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Houten chalet Leeuwerik is een maatwerk woning welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe woningen geldt, dat deze (geheel naar wens) geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kunnen worden. De Leeuwerik is opgeleverd met, onderhoudsarme, hardhouten kozijnen en HR ++ beglazing. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van verticaal Thermowood Vuren Channelsiding profiel (duurzaamheidsklasse 2). Het piramide dak modelwoning is voorzien van Koramic Oude Holle dakpannen (in de kleur rood), waarbij het dak strak afgewerkt wordt door middel van zinken dakgoten en hemelwaterafvoer aan één zijde.

 


Informeer naar alle mogelijke toepassingen voor een houten nieuwbouw piramidewoning en realiseer binnen de kortste keren je eigen luxe woning! De totale oppervlakte van de woning, zoals hiernaast getoond, bedraagt 36 m2. (6×6 meter).

Prijs op aanvraag

Houten chalet Leeuwerik is een typische chaletwoning met een karakteristieke uitstraling door het fraaie piramide dak. Dit type is geschikt als chalet en recreatiewoning en kan met enkele aanpassingen schikken als mantelzorgwoning. Het houten huis is volledig geïsoleerd (RC-waardes zijn zelf te bepalen), waardoor de woning geschikt is om er gedurende het hele jaar in te verblijven. De woning is voorzien van wanden die bekleed zijn met horizontaal Thermowood Vuren Zweeds Rabat. Voor dit type woning is hetgeen twee keer zwart gespoten. De beglazing is voorzien van Thermopane HR++ en de kozijnen zijn voorzien van hardhout (wit gegrond). Het piramidedak modelwoning is voorzien van Koramic Oude Holle dakpannen (in de kleur rood). Het dak wordt strak afgewerkt door middel van zinken dakgoten en hemelwaterafvoer. Aan de voorzijde van de nieuwbouw woning zit een gezellig terras waar heerlijk van de zon genoten kan worden. Daarnaast is de gehele woning aan te passen aan je wensen. De woning, zoals hiernaast als voorbeeldmodel is afgebeeld, heeft een totale oppervlakte van 36 m2.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering (beton)

Geïsoleerde betonvloer (RC-waarde 3.5), Wapening, Vorstrand, Afwerkvloer, Onderregel, Uitgaande van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Buitenwanden

Regelwerk 38 x 235 mm., Isolatiemateriaal, Binnenfolie, Buitenfolie, Gevelbekleding (zie hieronder), Fermacell platen binnenafwerking

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.

Binnenwanden

Regelwerk 38 x 89 mm (geïsoleerd), Fermacell platen binnenafwerking (sausklaar) aan twee zijden

Ramen & deuren

De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, voorzien van,, Veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk, KOMO / SKH gecertificeerd, Gelaagd veiligheidsglas / HR ++ beglazing, Gegrond in de kleur wit of antraciet, Voldoende ventilatieroosters

Dak (piramide)

Gipsplaten plafond (sausklaar), Onbehandelde Vuren spanten, Onbehandelde Vuren gordingen, Geïsoleerde dakelementen, Tengels, Panlatten, Sneldekkers, Nokpannen, Gevelpannen, PVC/Zinken goten aan vier zijden met hemelwaterafvoer tot aan maaiveld

Installatie

Verwarming d.m.v. Infrarood(panelen), Warmwaterboiler, Groepenkast, Busch-Jaeger Balance SI schakelmateriaal, Standaard lichtpunten, Optioneel: sportjes, Complete riool-installatie (in gebouw), Complete water-installatie (in gebouw), Complete ventilatie-installatie (in gebouw)

Sanitair

Standaard fontein, Standaard fonteinkraan, Standaard toilet, Standaard wastafel, Standaard wastafelkraan, Standaard douchegarnituur, Standaard douchedrain

Belangrijkste toepassingen Leeuwerik

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

Dakpanplaten antraciet:
Een goedkopere variant van dakpannen, zijn dakpanplaten. De dakpanplaten zijn voorzien van een RAL-kleur (in dit geval antraciet/grijs 7016), waarop een 25mu polyester gecoate toplaag overheen zit. Dit type dakbedekking is makkelijk te monteren, is goedkoop en is prima geschikt als dakbedekking voor woningen. Ook worden dakpanplaten vaak gebruikt voor schuurtjes, carports en garages. De geïsoleerde dakelementen onder de platen, zorgen voor een uitstekende isolatie.

error: Content is protected !!