• Maatwerk woning
  • Ontwerp op maat


  • Duurzame toepassingen
  • Vergunningsaanvragen

Energiezuinige woning Zwarte Zwaan is een maatwerk type woning, gerealiseerd in Woudenberg, welke geheel naar wens is aan te passen. Voor al onze luxe woningen geldt, dat deze geïsoleerd en compleet zelf samengesteld kan worden. De Zwarte Zwaan is opgeleverd met, onderhoudsarme, hardhouten kozijnen en HR ++ beglazing. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van horizontale Thermowood Vuren Zweeds Rabat profiel (duurzaamheidsklasse 2). Door het strak zwarte zadeldak model (met Aluzink felsdelen), krijgt de woning een authentieke en degelijke uitstraling. Eigen schuurwoning of huis voor permanente bewoning ontwerpen? Bij Bulko kan het! Laat je inspireren.

 


Informeer bij ons naar alle mogelijke energiezuinige toepassingen voor een nieuwbouw woning en realiseer binnen de kortste keren je eigen houtskeletwoning. De totale oppervlakte van de woning, zoals hiernaast getoond, bedraagt +/- 120 m2 (13×6 + 5.5 x 7.5 meter).

Prijs op aanvraag

Moderne woning Zwarte Zwaan is zowel een energiezuinige- als schuurwoning en is voorzien van wanden die bekleed zijn met zwart horizontaal Thermowood Vuren Zweeds Rabat (duurzaamheidsklasse 2). De kozijnen zijn vervaardigt uit hardhout (onderhoudsarm), waarvan de beglazing voorzien is van dubbelglas (HR++). De binnenzijde wordt modern, strak en glad afgewerkt aan de hand van deels Fermacell platen en deels gipsplaten (wanden). Het plafond is voorzien van Vellingdelen (wit gegrond). Het volledige dak bestaat uit mat zwarte Aluzink felsdelen met daaronder akoestische folie, OSB-beplating, 120 mm. minerale wol en Rabatdelen vanaf de nok tot aan de goot. Het dak wordt afgewerkt met een aluminium zetwerk. De Zwarte Zwaan heeft ook een verdieping / vide die te bereiken is door middel van een klassieke trap. De gehele woning is aan te passen aan je wensen en heeft een totale oppervlakte van 120 m2. Dit model dient als inspiratie, dus het model is compleet naar eigen wensen wijzigbaar.

Maatwerk projecten

Bulko is een maatwerkbedrijf, wat betekent dat dit model vrij te wijzigen en aan te passen is naar je eigen wensen. Onderstaand schrijven geeft een beeld van het gerealiseerde project bij de klant en wat de mogelijkheden vanuit Bulko zijn. Doe inspiratie op en ga eens samen met onze adviseur sparren over de vele (duurzame) mogelijkheden. Ook energieneutrale en energiezuinige voorzieningen kunnen wij leveren!

Fundering

– Geïsoleerde betonvloer RC-waarde 3.5
– Wapening
– Vorstrand
– Afwerkvloer
– Uitgaande van een bouwrijpe draagkrachtige ondergrond

Wanden

– Regelwerk 38×120 mm.
– Zwart Thermowood Zweeds rabat gevelbekleding
– Isolatiemateriaal (RC-waarde 2.5)
– Binnenwanden voorzien van gestucte gipsplaten / OSB-beplating
– Plafond voorzien van Vellingdelen (wit gegrond)

Gevelbekleding

Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels.
Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Ramen & deuren

– Hardhouten kozijnen (onderhoudsarm, antraciet gegrond):
– Eén dubbele deur
– Eén enkele deur
– Twee zijlichten met daarboven een uitzetbaar bovenlicht
– Twee vaste ramen met daarboven een uitzetbaar bovenlicht
– Eén uitzetraam (70×90 cm.)
– Eén uitzetraam (30×40 cm.)
– Voldoende ventilatieroosters

Dak

– 120 mm. minerale wol
– Isolatiemateriaal (RC-waarde 4.0)
– OSB-beplating
– Akoestische folie
– Aluzink Felsdelen
– Aluminium plastisol zetwerk
– Zinken goten met hemelwaterafvoer aan twee zijden

Installatie

– Steektrap
– Wasmachineruimte voorzien van wateraansluiting en twee elektrapunten
– CV ketel voorzien van gas, elektrapunten en afvoer door dak
– Meterkast voorzien van elektra
– Aanbrengen pomp t.b.v. vloerverwarming
– Keuken voorzien van elektriciteit en wateraansluiting
– Badkamer met ventilator
– Elektra, water (warm en koud) en riool 1 meter uit de gevel
– CV ketel incl. radiator in slaap- en woonkamer
– Vloerverwarming in woonkamer/keuken en badkamer
– Standaard sanitair

Belangrijkste toepassingen Zwarte Zwaan

Thermowood Vuren gevelbekleding (FSC gecertificeerd):
Thermowood Vuren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië. Thermohout heeft een thermische behandeling ondergaan, waardoor de duurzaamheid verhoogd is tot duurzaamheidsklasse 2, vergelijkbaar met Teak, Cedar, Bangkirai, enz. Tevens worden enkele belangrijke eigenschappen aan het hout toegevoegd door de thermische behandeling, zoals de verhoging van de weerstand tegen houtrot en schimmels. Het hout wordt tijdens het thermisch proces opgewarmd tot een maximum van 180 tot 230 ° C, hierdoor worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd waardoor er geen voeding meer aanwezig is voor insecten en schimmels. Daarbij kent Thermohout een hoge dimensie-stabiliteit, wat betekent: minder krimp, uitzetting en vervorming. Door de sterke eigenschappen van het hout, is het een aantrekkelijk duurzaam ecologisch en economisch product.

Hardhouten kozijnen:
Hardhouten kozijnen: Zoals het woord “hard” al aangeeft, zijn deze kozijnen enorm stevig (goed bestand tegen beschadigingen) en daarnaast is het hout heel bewerkelijk. De hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout, zijn KOMO gecertificeerd en beschikken over veiligheidsbeslag volgens politiekeurmerk. De degelijke en kwalitatief hoogwaardige kozijnen voldoen tevens over een uitstekende duurzaamheid. De houten kozijnen geven het geheel een zeer warme uitstraling en hebben bovendien een levensduur van 40 tot wel 75 jaar!

Aluzink Felsdelen:
Aluzink Felsdelen worden gemonteerd aan de hand van een variabel Felssysteem dat makkelijk te plaatsen is op het dak dankzij de geperforeerde onderlap. Dit kan zelfs nog gecombineerd worden met een geïsoleerde warmdak-plaat. Naast de lange levensduur van de platen, is het ook een duurzaam alternatief voor het bedekken van een dak. Het product heeft een aantrekkelijke uitstraling en is daarnaast ook nog relatief voordelig. De Felsdelen zijn in verschillende kleuren en toepassingen beschikbaar.

error: Content is protected !!